Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1770757 www.bgdnes.bg

Веселин Маринов: Чакам голямата любов!

Лили АНГЕЛОВА

Трубадурът на МВР Веселин Маринов не празнува Свети Валентин, а предпочита българския Трифон Зарезан. Това научи "България Днес" от самия Веско, който и тази година на 14 февруари ще бъде на работа.
"Очаквам потвърждение къде ще е изявата ми в България. Иначе аз винаги съм празнувал само нашенския ден на виното по нов стил, а не на влюбените. Пък и отдавна вече не търся голямата любов, смятам, че тя сама ще ме намери, ще дойде при мен. А може пък и да е дошла, знае ли човек?", каза през смях изпълнителят на "Осъден на щастие".
Иначе 50-годишният любимец на вътрешния министър Цветан Цветанов отново няма да изневери на бизнес нюха си с шоколадовите бонбони и виното за влюбени, които продава на пазара. "Изкушението е "Обич за обич от Веселин МариновУ. Лакомството има не само търговски, но и сантиментален характер. А виното с марка "Горчиво вино от Веселин Маринов" също се харесва много на хората", с радост сподели Веско.
Типичният представител на капитализма, който се труди от сутрин до мрак, обясни, че е горд и от факта, че вече знае как най-ефективно да разпределя доходите си, след като миналата година взе диплома от УНСС по финансов мениджмънт. "Не е лесно, но обичам да отговарям за всичко в живота си. Все пак и хората, които работят за мен, са железни. Това са 19 души, а когато имаме концерт, отговарям за още 150, които обслужват техниката и сцената", сподели популярният ни изпълнител.
В момента и той не е доволен от монопола на електроразпределителните дружества. "Защо смятате, че моите сметки не са високи? Естествено, че подкрепям хората, които искат животът им да стане по-добър. Всички се надяваме на това", сподели пред "България Днес" певецът.
След като през миналата зима Маринов се разведе и с втората си жена Цветанка и направи успешни концерти с албума "Един мъж на 50", полицейският бард е решил след изявата си за деня на влюбените да се оттегли до края на месеца в заслужен отдих. "Понякога обичам да се разкършвам, да си танцувам за удоволствие. Така отпускам от напрежението през деня. Не хапвам нищо след 18,00 часа вечерта, а си сипвам по една чаша червено вино и си почивам", разкрива тайната на добрия си външен вид именитият ни изпълнител Веселин Маринов.


Мама Божка: И аз плащам
двойно по-големи сметки

Екранната Мама Божка от тв предаването "Пълна лудница" на Нова тв, актрисата Мария Сапунджиева, също сподели пред "България Днес", че сметките й са двойно по-големи от тези, които получила през миналия месец. "И при мен така стана. Затова подкрепям и заставам изцяло зад протеста на гражданите срещу монополите. Не знам какво трябва да се промени, но е факт, че нещо трябва да се случи, за да тръгнат нанякъде нещата и в този сектор", категорична е актрисата от Народния театър Мария Сапунджиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама