Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17728510 www.bgdnes.bg

Киара аут от "Ергена", Надежда й спретна гаден номер

Киара напуска "Ергена", след като Алек не я дари със заветната алена роза. Последният ден на пухкавата блондинка в сватбеното риалити по принцип не тръгна добре. Въпреки че на коктейла тя се бе натруфила яко, а Мария, която беше "водещата", й задели време за среща с мечтания жених, рандевуто се провали. Причина за фиаското се оказа Надежда. Кльощавото блонди бе в компанията на Ергена много часове, двамата фучаха на джет и "водна поничка", на един остър завой Надежда литна във въздуха и цопна във водата. Алек веднага заплува към нея, за да я спасява, а тя намери сили да признае, ухилена до уши: "Щях да се удавя! Но от любов!".  Живялото няколко години в Гърция блонди, окето има син и е кака на Ергена, стана първата кандидат младоженка, удостоена с честта да гостува в дома на Алек. На финала на романтичната вереря той възкликна, че Надежда е "жената на живота му" и в нея открива щастието.  

По време на коктейла 34-годишната изкусителка използва подъл трик, обявявайки, че я боли корем и се прибра в къщата. В действителност обаче преди това Надежда бе успяла да примами с бележка Алек и двамата се отдадоха на цуни-гуни под дърво в двора. Така отпуснатият лимит на певицата бе "изяден". Киара сгащи двойката, но скандалът по чудо се размина. Пищната блондинка се опита да пусне сълза, но не й се получи. 

Реклама

За сметка на това гримьорката Криси едва не нашамари моделката Екатерина, която иронично се поинтересува защо не казва нищо за номера на Надежда, заради който Киара остана на сухо. 

"Бебе, затваряй си църкащата устичка! Ще те побъркам! Ще те разплача, внимавай! Ти да ми слагаш думи в устата, че защитавам Надежда, тази няма да я бъде!", изрепчи се брюнетката, като надвисна заплашително над моделката.. 

"Ти си много агресивна! голямо село си!", парира атаката на стилистката Валерия. Обилно татуираната студентка вече бе изгубила надежда, че ще се окичи с розата на Алек, но я получи и остана в шоуто да се сражава за сърцето му. 

Четете още

Ергенката Киара го раздава "строга господарка"

Ергенката Киара го раздава "строга господарка"

Гола певица напира за сърцето на Ерген номер 3

Гола певица напира за сърцето на Ерген номер 3

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама