Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1782173 www.bgdnes.bg

Ето я дъщерята на Джаро!

Дъщерята на подземния бос Джаро ще заплете интригата в четвъртия сезон на хитовия сериал "Под прикритие".
Единствено папараците на "България Днес" уловиха коя е мистериозната наследница на Димитър Туджаров.
Едни от последните кадри на епизода бяха женски токчета, които предизвикателно оставяха своя отзвук по тротоара. Лицето на девойката така и не бе разкрито на телевизионния екран, но стана ясно, че в играта ще влезе именно дъщерята на Джаро.
Ния Туджарова всъщност се казва Ани.
Младото момиче прекара няколко часа на студа пред столичното заведение "Планет".
Финалните минути от трети сезон на "Под прикритие" са заснети едва преди броени дни.
Видимо притеснена, Ния направи няколко дубъла на знаменателната сцена. Целият екип я напътстваше как точно да слезе от таксито и уверено да се запъти към входа на заведението. На вратата намира бележка "Заведението е временно затворено". Тогава дъщерята на Джаро се обажда на най-големия му враг - Иво Андонов. Именно той я връща отново в родината, след като е изпратена в чужбина още като малка от баща си Джаро. След няколко дубъла екипът на сериала остана доволен и сложи край на последния епизод.

Ния Туджарова ще е възлова в новия сезон на сериала. Тя ще разкрие дълбоко пазена тайна от миналото на Джаро и ще се забърка в битката между подземните босове.
С появата й сценаристите заплитат сюжета още повече и си гарантират успех и на следващия сезон.

Реклама

Веднага след финалните кадри интернет буквално бе взривен от предположения коя е актрисата, която влиза в образа на Ния Туджарова.
Според клюките в ролята ще видим сексапилната моделка Бориса Тютюнджиева.
Е, вече е ясно, че това е просто слух. Дългите крака на Бориса може и да се мернат в "Под прикритие", но ролята й далеч няма да е толкова възлова. Вече има и предположения как ще се заплете сюжетът още повече. Според част от тях Ния Туджарова ще е голямата любов на ченгето под прикритие Мартин.

Всъщност момичето, изиграло Ния Туджарова, е просто статист. Коя ще е актрисата, която ще e в кожата на щерката на Джаро, не знаят дори продуцентите. Екипът е в почивка, а новите снимки на сериала ще започнат след месеци. Тогава ще стане ясно и кое известно лице ще изиграе Ния Туджарова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама