Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1782183 www.bgdnes.bg

Сашо Диков с пет бона заплата в Нова телевизия

Сашо Диков официално сменя Мартин Карбовски. На пресконференция Нова телевизия  обяви промените в програмата си.

Сашо Диков оставя Канал 3 на заден план и ще има три часа ефирно време в събота следобед.

Устатият водещ успя да пребори жестока конкуренция за горещия стол. Първоначално поканени за водещи са били журналистите Асен Григоров, водещият на "Панорама" Бойко Василев и водещата на "Референдум" Добрина Чешмеджиева.
По първоначален план Диков е трябвало да влезе в директен сблъсък със собствената си дъщеря Петя Дикова. Тя ще води съботното лайфстайл предаване COOL в ефира на БТВ. След като конкурентите на Нова научили за готвения трансфер, сменили стратегията. От bTV ще излязат с достоен конкурент срещу Сашо Диков.
Преговорите с Диков и продуцентите от "Телеман" се проточили дълго, но в крайна сметка опърничавият журналист склонил. Според източници от телевизията Сашо се е навил заради месечна заплата от 5 хил. лева.

Режисьорът Николай Русакиев от "Телеман" отказва коментар.
"Всичко ще обявим на пресконференцията", категорични са от Нова телевизия.
Сашо Диков също пази мълчание. Заради новото начинание най-вероятно той ще трябва да се откаже от постовете програмен директор на Канал 3 и водещ на спортното предаване "Едно към едно" и на политическото "Пет за четири".
Пред екипа си Сашо Диков е обещал летящ старт на новото предаване. Той обещал първият му гост да бъде не кой да е, а първата дама на държавата Юлияна Плевнелиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама