Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18002712 www.bgdnes.bg

Най-секси репортерката: Превърнах се в лъвица заради ц*ца

Казали на Дилета Леота, че я държат само заради пищната й гръд, тя се амбицира и завършва право

Една от най-сексапилните спортни репортерки в света и футболна половинка Дилета Леота проговори за сексуален тормоз към нея. Това се случвало във времето, в което е прохождала в журналистиката. Италианската красавица винаги се е славела с доста пищен натурален бюст, който привлича мъжките погледи.

Реклама

"Най-гадното беше, когато ми говореха, че ме държат на екран само заради циците ми. Каза ми го колега от телевизията "Скай Спортс". Тогава бях само на 20 години и много ме заболя от тези думи. Прибрах се вкъщи и дълго време плаках", разкрива красивата блондинка. Тези обиди обаче стават голям стимул за нея да се докаже, че пробива не само заради атрактивната си визия.

"Превърнах се в лъвица! Завърших право, за да не могат да ми говорят повече така!", категорична е Дилета, която и в момента отразява мачове предимно от италианската Серия "А". Тя често привлича погледите на феновете с микрофон в ръка край терена.

Леота е жена на бившия вратар на "Ливърпул" и настоящ на "Нюкасъл" Лорис Кариус. Двамата станаха родители на дъщеричка през август миналата година. Малката Ария се роди точно на рождения ден на майка си.

Четете още

Ария за Леота и Кариус

Ария за Леота и Кариус

Сексбомбата Дилета Леота се обясни в любов на вратаря, който я забремени

Сексбомбата Дилета Леота се обясни в любов на вратаря, който я забремени

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама