Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18031616 www.bgdnes.bg

Лолита избра Формула 1 пред Гришо

Османова може би все пак ще отиде в Париж да гледа Димитров

Лолита Османова отсвири първия мач на Григор Димитров на "Ролан Гарос" заради Формула 1. Рускинята се наслади на уикенда на Гран при на Монако.

Красавицата проследи и трите дни на надпреварата в компанията на приятелки. Те имаха отлично място на един от най-известните и трудни завои на трасето. Освен топвидимост хубавиците имаха и отбрани напитки. Лолита сподели всички емоции от надпреварата със сторита в инстаграм, където има 112 хил. последователи.

Реклама

На гърба на самото състезание по улиците беше първият мач на Гришо на "Ролан Гарос". Докато Шарл Льоклер ковеше първата си победа в Монако, българинът стартира успешно участието си на втория за годината турнир от Големия шлем. Той нямаше проблеми с Александър Ковачевич (САЩ) - 6:4, 6:3, 6:4.

В понеделник Лолита пусна загадъчна история в инстаграм. Тя е снимала луксозна кола и отбеляза половинката на Андрей Рубльов - Анастасия. Някои от последователите й веднага я запитаха под последните й постове дали вече е в Париж. Засега не получават отговор. Интересно е, че наскоро Османова беше пуснала въпросник в инстаграм. Там бе запитана какви пътувания й предстоят и тя бе споменала френската столица. Утре е следващият мач на Димитров на "Ролан Гарос". Той се изправя срещу Фабиан Марожан (Унг).

Ако Лолита е в Париж, това ще е поредното място, на което е по едно и също време с Григор в последните месеци. Започна се с Дубай в началото на годината. След това Османова бе в Индиън Уелс и Маями. Не пропусна и надпреварата в Монако. Рускинята не се появи на мачове на Димитров, но бе на такъв на приятеля му Рубльов.

На този етап Гришо не споделя има ли жена до себе си след кратката авантюра с Мадалина Геня. Той предпочита да се съсредоточи върху кариерата си и да остави личния живот извън светлините на прожекторите.

Четете още

Лолита в Монте Карло за рождения ден на Гришо

Лолита в Монте Карло за рождения ден на Гришо

Лолита забрави за Гришо, хвана си ново гадже милионер

Лолита забрави за Гришо, хвана си ново гадже милионер

Лолита пак опасно близо до Гришо (снимки)

Лолита пак опасно близо до Гришо (снимки)

Лолита се сбогува с Маями

Лолита се сбогува с Маями

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама