Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18089098 www.bgdnes.bg

Гаджето на Кейти Пери идва в Лозенец

20 топдиджейки, Геро и Георги Милков ще видим на фестивала "Арт поток"

Диджей Миа Моретти, която е гадже на бисексуалната поп изпълнителка Кейти Пери, ще се вихри тази година по родното Черноморие. Мадамата, която идва в България чак от Лос Анджелис, ще е част от фестивала "Арт поток", който ще се проведе в Лозенец,

Силно лято в курорта обещава продуцентът и меценат Димитър Тодоранов. Само след дни - в петък, се открива сезонът, а зрителите ще се изненадат от събитията, които предстоят.

Реклама

Най-силният летен фестивал "Арт поток" е с начална дата 12 юли и продължава до 22 юли.

"Поканили сме 20 топдиджейки, а артистичната ни програма е изключително разнообразна - Геро ще направи премиера на спектакъла "НеТАКТично" със Симфониета Враца, Народният театър ще ни гостува с "Богът на касапницата", новия моноспектакъл на Христо Мутафчиев "Боже мой" също ще видим", каза Тодоранов.

Токшоу ще има и журналистът Георги Милков, който ще представи книгата си "Истории от ръчния багаж". Същото ще направят и Иво Сиромахов, Кристина Патрашкова и Георги Тошев.

В общинския исторически музей на Царево пък ще видим изложба, подготвена от художника Стефан Божков с творби на негови колеги. Тя е под надслов "Бързо, но не чак толкова" с участници: Камен Старчев, Валери Чакалов, Васил Колев, Васко Ернст Бърдаров, Лилия Колева-Бърдарова, Емануела Ковач.

За първи път във фестивала ще участва и Приморско, като там ще се провежда фестивалът "Джазче". "Любовта ни към джаза, музиката, изкуствата и любовта ни към морето родиха идеята за създаването му, колкото и странно да изглежда и звучи, че има джаз в Приморско", с усмивка каза Тодоранов.

Както всяка година, така и тази фестивалът ще предостави своите сцени и ще осигури публичност на талантливи студенти от Музикална академия "Панчо Владигеров", София.

Реклама
Реклама
Реклама