Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18185922 www.bgdnes.bg

Симона от "Хелс Китчън" ШОКИРА: С Митко не смятаме годежа за сериозен!

Култовата двойка Симона и Димитър от "Хелс Китчън" разкриха плановете си за бъдещето. Двамата се сгодиха в национален ефир и се превърнаха в любимци на публиката.

"Хелс Китчън" беше последното място, където съм очаквала да срещна любовта. Но се случи", споделя Симона в предаването "Събуди се" по Нова ТВ и допълва:

Реклама

"В реалния живот и двамата не го смятаме за сериозно предложение. Говорили сме си, че когато дойде времето ще има истинско, сериозно предложение. И близките ни не го приемат. Пръстенът е просто символ на любов."

Димитър допълва, че не е бил подготвен за подобно нещо. Дори в началото влиза с нагласата да се концентрира само върху храната и готвенето, а не да се заглежда по нежния пол. Близките и на двамата остават изненадани от развитието на ситуацията, но ги подкрепят и ги насърчават да бъдат заедно.

"За годините си не се чувствам готова за сватба. Има доста време. Смятам, че е най-добре двама души да се опознаят и тогава да предприемат такива стъпки. С времето се опознавате и разбирате дали сте един за друг", категорична е Мони Бонбони.

Митко също смята, че е хубаво да се опознаят и да падне втори път на колене, за да поиска ръката на любимата си.

"С всеки изминал ден нещата стават все по-добре. Почти всеки ден сме заедно. Минаваме през всякакви моменти и виждаме реакцията на другия", казва готвачът, които решава да остане в България, а не да се върне в Калифорния, където живее и работи преди да се запише за кулинарното предаване

Четете още

Победа в тв формат = сватба

Победа в тв формат = сватба

Симона и Митко от "Хелс китчън" вдигат сватба

Симона и Митко от "Хелс китчън" вдигат сватба

Реклама
Реклама
Реклама