Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18192503 www.bgdnes.bg

Ралица Паскалева с бебето в "Игри на волята"

Наела и къща, взима цялото си семейство

Ралица Паскалева ще е с бебето си по време на снимките на новия сезон на "Игри на волята". Водещата на най-рейтинговото предаване роди през октомври втора рожба на половинката си Теодор Салпаров. А след дни тръгва за Царево с няколко куфара, където съвсем скоро започват снимките на поредния сезон на риалити формата.

За разлика от предни години, когато Ралица не бе през цялото време със семейството си - волейболиста Салпаров и първородния им син Макси, това лято тя ще бъде постоянно с най-близките си. Паскалева е наела къща в близост до арената на "Игри на волята". И след снимките веднага ще тича към жилището, където ще я чака малката й рожба Краси. Второто бебе на Паскалева още е малко и няма как да бъде отделено от майка си за повече от няколко дни. Затова тя и Салпаров решават да прекарат няколко месеца на морето. Хем да са заедно, хем да съчетаят работата на Ралица с една ваканция.

Реклама

И тази година Паскалева ще води най-гледания тв формат у нас с Димо Алексиев. През миналата, когато бе в напреднала бременност, Ралица също бе на екран. Актрисата, която доби още по-голяма популярност преди с участието си в "Откраднат живот", е любимка и на зрителите, и на продукцията. И нищо не може да я замени, твърдят хора от Нова тв.

В същото време вече са ясни част от участниците в новия сезон на "Игри на волята". Това са Георги Гешев, Изабела Здравкова и Бисер Русимов. Тримата си извоюваха правото на участие още през миналото лято, без да минават през кастинг, след като победиха в битка бивши играчи в състезанието.

И тази година повечето от избраните за "Игри на волята" са преминали подготовка през финалисти и шампиони от предни сезони.

Четете още

Ралица Паскалева на семейна екскурзия

Ралица Паскалева на семейна екскурзия

Ралица Паскалева е веган, от дете не яде месо

Ралица Паскалева е веган, от дете не яде месо

Ралица Паскалева се върна към корените си

Ралица Паскалева се върна към корените си

Ралица Паскалева отиде на село

Ралица Паскалева отиде на село

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама