Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1828161 www.bgdnes.bg

Багата уреди Орлин в Лос Анджелис

Огнян Георгиев


Най-сериозните съперници във "ВИП брадър" - Орлин Павлов и Благой Иванов-Багата, започнаха съвместен бизнес зад океана. Двамата водиха люта битка за първото място в риалитито. Победата взе певецът, а заради оспорваната надпревара плъзнаха слухове, че Благой Иванов е пребил шампиона.


"Не сме се били с него", каза пред "България Днес" Багата. 

Реклама


Вместо вражда между двамата се зароди приятелство, което прерасна в нещо повече. Благой Иванов запознал Орлин със своя мениджър - Ивайло Гоцев, който от дълги години живее в САЩ. Агентът веднага задвижил контакти и уредил гастрол на Павлов в Лос Анджелис. Талантливият певец ще покаже какво може днес в най-популярния клуб на Холивуд - "Лур".


"Орлин ще прави дует с руската красавица Алина Артс - обясни за "България Днес" Ивайло Гоцев. - Ще снимаме и клип за песента Hit the red light в центъра на Лос Анджелис. Проектът е на руска телевизия, която е собственост на мой приятел милионер. Цялата връзка стана възможна благодарение на ДВИП брадърУ. Забелязах потенциала на Орлин, а Багата ни запозна с него и мениджъра му Мила Георгиева. Бързо намерихме общ език и ето първите стъпки."


Сред специалните гости на днешния концерт ще бъдат Благой Иванов-Багата, който ще долети от Лас Вегас, и неговият колега - ММА боецът Красимир Младенов-Бореца.
В шоуто ще се включат още двама родни изпълнители. Популярният певец Бобо, станал известен с хита "Дим да ме няма", и DJ Борче, който е син на Румен Бояджиев от ФСБ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама