Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19148707 www.bgdnes.bg

Красимира Хаджииванова и Оля Малинова взеха 4 хиляди лева от "Колко ми даваш?"

Две комедиантки се опитаха да "разбият" шифъра на възрастта в "Колко ми даваш?" тази вечер.

Пътеводителят на българските майки - Красимира Хаджииванова, министърът на щастието, както се нарече, и една от водещите на "Преди обед" - Оля Малинова, се впуснаха в предизвикателството на времето.

Красимира Хаджииванова е основател на родителската медийна платформа "Майко Мила" и на социалното предприятие "Оле Мале", а Оля Малинова е известна със семейния си бизнес за малиново вино.

Реклама

Първият участник - китаристът Иво, на когото двете се опитаха да познаят възрастта, бе с действителни 61 години. Жените обаче не познаха, те посочиха 58.

Цветелина - умна и чаровна жена със собствен бизнес, бе втората, на която трябваше да се посочи възрастта. Двете посочиха 54 години. Отново не познаха и останаха "само" с 20 500 лева в сметката си. Оказа се, че Цвети е на 51 години.

Номер три, на когото трябваше да познаят годините, бе дългокрака красавица на име Вени, която е компютърен специалист и танцува кей поп. Краси и Оля й дадоха 25 години. Вени обаче се оказа на 30 години.

Непознат номер 4 за двете жени бе мъж, който танцува ориенталски танци на име Йовчо от Гълъбово. Той работи като електротехник и се гордее с баща си, който е хореограф. Двете жени смятаха, че е на 31 години, а той се оказа на 33 години.

Предпоследният участник - непознат номер 5  бе Станислава, която е майка на три деца. Тя се оказа подгласничка на "Мисис България 2023". Последният в предаването - афганистанецът Халет, се оказа на 43 години. Именно неговата възраст двете чаровнички познаха с точност.

Хаджииванова и Малинова си тръгнаха с 4 000 лева.

Но какво свързва двете дами? Комедията, или по-точно стендъп комедията. Красимира и Оля са две от жените в стендъпа "Три жени на микрофона". Оля е завършила "Организация и управление на свободното време" и това е съвсем истинска специалност. Министър на щастието е другото име, с което много хора припознават Оля. И не заради бутилките малиново вино, които се случва да носи, а заради убедеността й, че щастието е много важно нещо в живота на всеки. А от тази есен Оля има и ново амплоа - една от водещите, които застанаха до Петър Дочев в "Преди обед".

Всеки, който поне веднъж е възкликвал "Майко мила", познава Красимира Хаджииванова. Тя е една от основателките на сайта, който приютява всички болки, радости, лудости и сипани чаши вино на майките (и партньорите им, които ги обичат и търпят). Има три издадени книги, а чувството за хумор е средството, което й помага да оцелее като родител.

Четете още

Рая Пеева и майка й друсат кючек в "Колко ми даваш"

Рая Пеева и майка й друсат кючек в "Колко ми даваш"

Валентин и Георги Братоеви не са си говорили 3 месеца

Валентин и Георги Братоеви не са си говорили 3 месеца

Реклама
Реклама
Реклама