Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18437285 www.bgdnes.bg

Да обичаш на инат! Талант №1 на "Ботев" люби фенка на "Локо"

*Димитър Папазов подписа с "Болоня"

*Хубавата Меги вдъхва сили на 18-годишния защитник

За любовта няма граници! Дори гаджетата да са от два враждуващи лагера. Луда фенка на "Локомотив" (Пд) люби най-големия талант на врага "Ботев" (Пд) - Димитър Папазов.

18-годишният юношески национал направи сензационен трансфер вчера. Той официално подписа договор с италианския "Болоня" и ще има шанс да заблести в Серия "А". Новият му клуб бе истински хит през миналия сезон, завърши пети и си спечели директна промоция в групите на Шампионската лига. 

Реклама

Кариерата на Митко се развива блестящо, но не и без помощта на крилете на любовта, на които се носи. От известно време той е луд по хубавата Меги Топалска. Двамата постоянно са виждани заедно из улиците на Пловдив. Интересното е, че тя не крие симпатиите си към "черно-белите", докато Папазов досега бе футболист на "жълто-черните". Вероятно са се разбрали помежду си да не обсъждат тази тема, за да е всичко мирно и тихо. 

Меги се изявява като мажоретка на футболни мачове. Дори има фотосесия на стадион "Локомотив" в парка "Лаута". На общи кадри мацката хапе палаво гаджето си по бузата, на друг фотос се е увила около него влюбено, а любимото им място е нощен Пловдив от върха на тепетата. 

Талантливият 184-сантиметров защитник е минал успешно медицинските прегледи в Италия. По неофициална информация "Ботев" ще прибере около 800 хиляди лева от трансфера. Папазов има 31 мача и 1 гол за "канарчетата". 

Четете още

400 хил. евро лапа "Ботев" за Папазов

400 хил. евро лапа "Ботев" за Папазов

ЧУДО! Български футболен талант подписа с отбор от Бундеслигата

ЧУДО! Български футболен талант подписа с отбор от Бундеслигата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама