Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18456012 www.bgdnes.bg

Ралица Паскалева с мощна атака срещу купоните пред "Александър Невски"

Това е свято място, не може там да има каквито и да е веселби, казва водещата на "Игри на волята"

Ралица Паскалева е категорично против да се провеждат всякакви светски събития пред храм-паметника "Св. Александър Невски", независимо дали става дума за ревюто, каквото имаше наскоро, опера или сбирка на абитуриенти. В свое включване в социалната мрежа любимата на Теодор Салпаров изригна срещу всички купони и мероприятия, провеждани на това по думите й "свято място".

Реклама

"Има един въпрос, който за мен е много любопитен. Свързан е със събитията, които се организират доста често пред "Александър Невски". Събиране всяка година на абитуриенти, разливане на шампанско, хвърляне на пиратки, крещене, модни ревюта, концерти. Наистина ли няма по подходящо място от това пред катедралата "Александър Невски"?, пита Ралица. И продължава: "От другия край на храма е Светият синод. А отсреща е "Света София" - една от най-старите църкви. Това място е свещено и трябва да е тихо", казва още по въпроса Паскалева.

В същото време тя продължава да е на морето, където вече текат финалните снимки на "Игри на волята". Както "България Днес" вече писа, за този сезон локацията е сменена и състезанията няма да се провеждат край Царево, а на Северното Черноморие. От над месец, докато трае заснемането на формата, Ралица живее в къща заедно със съпруга си Теодор Салпаров и двете им деца - Макси, който е баткото, и бебето Краси.

Четете още

Ралица Паскалева с бебето в  "Игри на волята"

Ралица Паскалева с бебето в "Игри на волята"

Ралица Паскалева на семейна екскурзия

Ралица Паскалева на семейна екскурзия

Ралица Паскалева е веган, от дете не яде месо

Ралица Паскалева е веган, от дете не яде месо

Ралица Паскалева се върна към корените си

Ралица Паскалева се върна към корените си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама