Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18588385 www.bgdnes.bg

Певецът Богдан Томов за поредните извънредни избори: Политиците ни са безотговорни!

Трябва да стане национална кауза България да има редовно правителство

"Абсолютна липса на отговорност от партиите."

Така певецът Богдан Томов определи случващото се в политиката, след като окончателно стана ясно, че отиваме на нови предсрочни избори. Както е известно, първите 2 политически сили у нас - ГЕРБ и ПП, не успяха да изпълнят мандата. Третата партия, която получи папката - "Има такъв народ", също не успя и върна на президента Румен Радев папката празна.

Певецът е категоричен, че България най-накрая трябва да има редовен кабинет. А избраните от народа 240 депутати трябва да седнат и най-сетне да се разберат.

Реклама

"Партиите да седнат и да се разберат за бъдещето на България, а не всеки да стои и да се дърпа. Редно е да се поема така популярната фраза у нас "политическа отговорност". Дори е време това да има правителство, да стане наистина национална кауза. Как в Белгия и Германия, където има толкова много партии, се разбират, въпреки че имат спорове, а у нас не?", чуди се Томов.

Певецът се надява, че най-сетне разумът на избраните от народа ще надделее и най-накрая ще излезем от политическата криза.

В същото време любимецът на редица поколения почти се е възстановил от неврологичен проблем, който имаше. Томов дори претърпя операция преди няколко месеца.

"Още правя физиотерапия - казва певецът. - Спортувам всеки ден. Ежедневно поддържам форма. Правя упражнения с гири и други. Имам 3 различни комплекса. Разделям си ги през деня, но не пропускам", обяснява изпълнителят.

Съвсем скоро Томов отново ще тръгне на традиционното си турне. То започва на 10 август и ще бъде в 8 града.

Томов е презаредил батериите и е готов да се раздаде на сцената.

"Почивам през лятото. Предпочитам в България", каза Томов и захвана вечния спор - дали у нас, или в чужбина е по-хубаво.

"Всеки намира това, което иска. И претъпканото го има тук, и свободно. Както и на другите места на юг от България. Но на мен си ми харесва родината. Бях в Св. влас, Иракли и Созопол. Прекрасни места са", добавя още легендата.

Четете още

Два литра коктейли пие Богдан Томов

Два литра коктейли пие Богдан Томов

Богдан Томов и Ути водят предавания с кански болки

Богдан Томов и Ути водят предавания с кански болки

Богдан Томов снима тежко контузен

Богдан Томов снима тежко контузен

Богдан Томов с 4-та доза

Богдан Томов с 4-та доза

Реклама
Реклама
Реклама