Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19184090 www.bgdnes.bg

СМЯХ! Глигани нападнаха участници в "Игри на волята", вижте какво се случи

Диви прасета обграждат участниците от "Игри на волята"! Докато са заточени на блатото, инструкторът по стрелба Димитър, лекоатлетката Крамарска, бизнесменът Кралев и останалите се събуждат със стадо глигани до себе си. Жените ги хваща шубето, черпят се с джанки и от страх се качват по дърветата, за да не се простят с живота си.

"Будя се с болки в корема от глад, поглеждам надясно - стадо глигани. Викам "Дай пръчката". Гледам наляво - всички са се покатерили по дърветата, а аз виждам ходещи пържоли. Нямам търпение да ги вкуся, облизва се изгладнелият Кралев. Дивите прасета тръгват да ядат обувки на дамите и раницата на Кралев. Неочакваното посещение в предаването по Нова тв приключва без жертви.

Реклама

В същото време резиденцията край басейна дамската половина от "Силните" започва да обсъжда мъжките си съперници и да точи лиги. Момичетата имат време да се оглеждат на арената, а аз не мога да им видя лицата, вайка се Раду.

Вкусът на повечето от загорелите мадами съвпада, тъй като симпатиите им са насочени към Мартин от "Храбрите". "Благодаря ви, но си имам приятелка", посича ги той след признанието.
На арената симпатиите нямат значение, защото "Силните" и "Храбрите" се изправят един срещу друг. В игра за фотографска памет те трябваше да налучкват цветни плочки. По-добри бяха "Храбрите", а "Силните" отидоха на съвет.  Там женската коалиция прати Раду и Караолис на елиминация.

Преди това на съвет бяха "Дръзки", където се разгоря война между доскорошните приятели Павел и Гешев. Повод за негодуванието срещу певеца и капитан на отбора стана лошото представяне на арената.

"Отговорността е моя. Не успях с общуване и реч да наместя стратегията. Разчитаха на мен за ритъм и позиции. Не съм мислил достатъчно бързо и адекватно", призна си Павел. Цирковият артист Борисенко го номинира заради загубата на арената. Другите 3 гласа той получи от бившия си другар - строителния инженер Гешев. С грошовете си той купува 2 допълнителни гласа. "Нямаше нужда, брат, защо ги изхарчи?", пита го Павел. За да съм спокоен, отговаря му Гешев. Така двамата се оказват номинирани - Павел с 5 гласа, а Гешев - с 4.

Певецът разкрива, че за първи път гласува емоционално. "Анита имаше време да ни се докаже, тя не се изяви като пъзелист, а раздели едно съюзничество, което в очите ми беше повече от стратегия. Очаквах момента, в който ще стреляме един по друг, да е малко по-късно, когато външните са разчистени. Тя беше външен, но когато се появи, Гешев се промени и лоялността ми замина в канала. Заболя ме и не получих разумен довод защо", коментира Павел.

"Купих грошовете, за да покажа на Калоян, че ако оцелея, в бъдеще може да играем заедно като съюзници", признава стратегията си Гешев. Той вижда в бъдещия съюз и Борисенко.

Четете още

Отпадналият френски командос Венци: Жена не може да спечели "Игри на волята"!

Отпадналият френски командос Венци: Жена не може да спечели "Игри на волята"!

Най-малкото племе от "Игри на волята" разби останалите

Най-малкото племе от "Игри на волята" разби останалите

Раду цепи женското царство в "Игри на волята"

Раду цепи женското царство в "Игри на волята"

"Храбрите" се оплетоха в коалиционна политика

"Храбрите" се оплетоха в коалиционна политика

Реклама
Реклама
Реклама