Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18948314 www.bgdnes.bg

Бившата на Емрах го замени с прилежен младеж

Красавицата натри носа на малкия Стораро 

Новият на Симона й чисти обувките и я радва с масажи 

Бившата половинка на фолкпевеца Емрах го смени с негова пълна противоположност. Красавицата Симона Милева си намери прилежно момче, което й ходи по петите като кученце. Участничката във "Фермата" от сезон 8 се залюби със софиянеца Николай, който е хлътнал до уши по нея и й изпълнява всяка прищявка. Младежът почти всеки ден й прави подаръци, вечер я успокоява с масажи, а когато се налага, дори чисти обувките й от калта.

"Николай ме спечели с грижата си към мен. Никой мъж досега не ми е чистил обувките, а той го направи дори без да му казвам", признава моделката.

Реклама

Искрата между двамата пламва преди няколко месеца. В началото Симона го играе ледена кралица, но с времето дава шанс на напористия столичен младеж. След бурната й връзка със сина на Тони Стораро, която приключва преди около две години, Симона няма сериозен приятел. Причината двамата да сложат край на отношенията си не е ясна и до днес, но красавицата на няколко пъти намеква, че много е страдала и не са се отнасяли добре с нея.

"Две години бях свободна и не съм изпитвала нужда да имам човек до себе си. Сега вече съм на 100% сигурна, че съм готова за връзка. Най-важните си уроци в живота получих по лошия начин. Благодарна съм за всеки от тях, за всяка болка, която съм изпитала, защото без това нямаше да мога да се изградя такава, каквато съм сега", изповядва Милева.

Макар на 21 години, Емрах вече има славата на лошо момче. Младежът почти постоянно се забърква в скандали, било то заради скъпите си коли, които шофира с несъобразена скорост, или заради любовните си трепети, които завършват с гръм и трясък. Симона няколко пъти подчертава, че бяга именно от такива отношения, и най-накрая май е намерила правилния човек, с когото да се чувства сигурна и спокойна.

Четете още

Емрах Стораро си купи кола за 400 бона

Емрах Стораро си купи кола за 400 бона

Емрах с ново гадже?

Емрах с ново гадже?

Емрах ял тупаници от Фики като малък

Емрах ял тупаници от Фики като малък

Чалгаджията Емрах пуши цигари, докато си прави татус

Чалгаджията Емрах пуши цигари, докато си прави татус

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама