Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19071555 www.bgdnes.bg

Мис София от "Ергенът" скочи на Емо Каменов

Покрай феминистки спор

Кристина защитава достойнството на жените

Миската Кристина Пламенова атакува риалити звездата Емил Каменов поради негово изказване в социалните мрежи. "Една жена иска мъжът да е богат, хубав, висок, с мускули, да кара хубава кола, да има хубаво жилище, да е топът на топа на топа, и той да обича само нея. Ти искаш това от един мъж, а ти к'во даваш отсреща? Извинявам се за израза, ама едни разкрачени крака", бяха шокиращите мнозина думи на Каменов, прочул се с участието си в "Къртицата".

Голяма част от нежните представителки на пола се възмущават от сексизма на Каменов. Силна позиция даде бившата участничка в "Ергенът" Кристина: "Една жена иска емоционална сигурност и да вижда любовта в очите на човека до нея! А тези, дето си търсят извинения, че проблемът са парите, колата, жилището, са хора с ниска самооценка и комплекси. Потърсете проблема вътре във вас, а не около вас", обърна се манекенката към Каменов.

Реклама

За да разясни какво не искат жените от един мъж, Кристина като една жена казва в прав текст: "90% от жените режат мъжете, които ги ухажват, просто не ги харесват визуално или не се отнасят с достатъчно уважение към тях, а не поради липсата на пари" - разяснява хубавицата.

Не е ясно какво е провокирало изказването на Каменов, който по-рано през годината стана татко на момиченце с името Кристияна. Риалити звездата, известен с участието си в редица тв формати като "Къртицата" и "Биг брадър", миналата пролет се вихри за последно в "Смени жената" заедно с половинката си Ивета Талазова. Двамата са заедно от 2,5 години, а миналата година се сгодиха. Любовта им пламва в социалните мрежи, когато Ивета е дистрибутор на колаген, а скандалният мачо - охрана на университет в Лондон.

Четете още

Емо Къртицата НОКАУТИРА пияната Дебора: Долнопробна отрепка!

Емо Къртицата НОКАУТИРА пияната Дебора: Долнопробна отрепка!

Щерката на Емо Къртицата чукна 5

Щерката на Емо Къртицата чукна 5

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама