Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19081535 www.bgdnes.bg

Племенничката на Цар Киро напусна "Островът на 100-те гривни"

Грозденка, племенничка на покойния Цар Киро, да напусна "Островът на 100-те гривни". "Имам здравословни проблеми със стомаха, не ми се иска да ви оставям, но се налага", разплака се емигрантката от Германия.

Любовен пожар лумна на „Островът на 100-те гривни". Огнеборецът Венци подпали фантазиите на диетоложката Ина, която е с 6 години по-голяма от него.

Реклама

„Така не съм се притеснявала от осми клас, когато си харесвах момче от по-горен клас. Такъв трепет и лек срам! Дано не се надявам напразно!", развълнува се тя.

Ина, която има травма на крака и не трябва да се мокри, си падна по пожарникаря, след като той няколко пъти я пренесе на мускулестия си гръб от брега до лодката във водата.

„Много те харесвам, защото ме носиш, но и не само заради това. Просто си супер готин, думите не ми стигат!", каза Ина и за благодарност подари банани на своя спасител.

Венци прие думите и жеста й със сдържана усмивка. „Минава ми през акъла, че Ина може да ме харесва като повече от приятел, защото никога не съм страдал от липсата на женско внимание. Към този момент обаче не мисля, че може да излезе нещо повече", обяви огнеборецът, който е смятан за един от най-силните риалити герои на Острова.

След като с лекота спечели първата си игра на богатите, той отнесе гривните на опонентите си и затвърди усещането, че е опасен съперник.

Междувременно се наложи Грозденка, племенничка на покойния Цар Киро, да напусне играта. "Имам здравословни проблеми със стомаха, не ми се иска да ви оставям, но се налага", разплака се емигрантката от Германия. 

Четете още

ЖЕНСКА ЗЛОБА! Остри нападки си размениха участничките от "Островът на 100-те гривни"

ЖЕНСКА ЗЛОБА! Остри нападки си размениха участничките от "Островът на 100-те гривни"

Еляса РАЗКРИ защо напусна "Островът на 100-те гривни"

Еляса РАЗКРИ защо напусна "Островът на 100-те гривни"

Реклама
Реклама
Реклама