Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19176108 www.bgdnes.bg

СЛЕД 12 ГОДИНИ! Наталия Симеонова и Маги Халваджиян се сдобриха

Скарват се заради спирането на "Море от любов", сега пак работят заедно

Маги Халваджиян и Наталия Симеонова отново са приятели. Двамата бяха скарани и не си говореха от 12 години заради сваленото предаване "Море от любов", но това вече е зад гърба им.

"Маги ми се обади преди първия брой на предаването "Пееш или лъжеш", на което той е продуцент", разказа ексклузивно за "България Днес" Симеонова. В типичния си прям тон продуцентът я попитал на слушалката: "Искаш ли ли да станеш ментор в първото издание, ще се съгласиш ли да гостуваш?". Не е знаел какво да очаква от някогашната си близка приятелка. Задал въпроса си и замълчал. Остреща Наталия казала: "Стига да съм с теб, и на Луната ще гостувам, щом ще мога да те прегърна силно и да те вдишам, Маги", през сълзи казала известната със своята дълбока и нежна сантименталност Наталия, която години наред показваше от ефира на "Море от любов" най-красивите чувства на човешката душа.

Реклама

Двамата се срещнали преди предаването и не могли да си се нарадват и да се наговорят.

Екип на "България Днес" е гостувал в домовете и на двамата във времето, когато те бяха все още едни от най-близките приятелски семейства. Веселото бърборене, закачки и остроумни шеги бяха част от общуването на двете семейства. Наталия и Маги, както и половинките им Денис Ризов и Кремена Халваджиян бяха толкова близки приятели, затова си бяха купили съседни къщи в баровски комплекс в "Панчарево", където живеят и до днес.

"Предполагам, че съпругата на Маги - Кремена, чисто по женски е подтикнала Маги да ми се обади, защото тя е много чувствена натура", споделя Наталия Симеонова и продължава: "Почувствах се толкова виновна пред Маги, защото се оказа, че той също се е чувствал ужасно предаден от мен. Призна ми, че когато са свалили предаването и аз не съм отишла на пресконференцията да го подкрепя, съм го ранила дълбоко".

За себе си казва, че се е обидила на един от най-близките си приятели, когато в типичния си прям тон продуцентът й е съобщил: "Сваляме "Море от любов". Наталия знае, че Маги се е опитал да защити правото на живот на предаването пред ръководството на Би Ти Ви, но не е успял да се пребори за неговото ефирно бъдеще.

"Тогава бях разделена с Денис, имах невръстно дете, попитах Маги: "Аз какво ще работя, как ще се храня?", а той ми отговори: "Не знам". Аз отвърнах, понеже съм известна като най-добрата шофьорка в компанията ни: "Такси ли да карам?", а той ми се усмихна с най-щедрата усмивка и ми отвърна: "Ето за това те обичам, заради неувяхващото ти чувство за хумор". Прегърна ме и това бе последният ни разговор. Годината бе 2012-а", спомня си Наталия.

Халваджиян не по-малко болезнено е приел предателството според него на русокосата фея и описва в автобиографичната си книга "Без реклами" този труден момент така: "Спирането на "Море от любов" беше първият сигнал, че нещата отиват към война с Би Ти Ви. И в 2012, когато ни направиха този подъл номер, аз събрах екипа и им казах, че оставаме без работа. Обясних как сигурно ще се преместим в Нова телевизия, водим преговори за всички предавания, опипваме почвата. Наталия ме попита тя какво ще прави. Признах й, че не знам". Тогава продуцентът обаче очаквал от Симеонова да го последва и да остане в отбора му, но Наталия получава покана от екипа на Би Ти Ви да води предаването "Предай нататък" и пътищата им се разделиха. Днес Наталия и Маги отново са един отбор.

"Липсваше ми много, няма да си позволя никога повече да загубя Маги пак", зарича се пред "България Днес" Наталия Симеонова.

Четете още

Наталия Симеонова: С Денис си простихме, обичам го

Наталия Симеонова: С Денис си простихме, обичам го

Наталия Симеонова с честитка за внучето на сестра й

Наталия Симеонова с честитка за внучето на сестра й

Наталия Симеонова горда с щерка си в "Гласът на България"

Наталия Симеонова горда с щерка си в "Гласът на България"

Наталия Симеонова отслабнала за ЧРД на щерката

Наталия Симеонова отслабнала за ЧРД на щерката

Реклама
Реклама
Реклама