Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2469329 www.bgdnes.bg

Адам Ливайн гушка кльощав модел

Умопомрачително сексапилният ангел Бехати Принслоу прие поканата на известна марка бански да рекламира новата им колекция лято 2014 г.
На райския остров Сейнт Барт, с прекрасен загар, 24-годишната годеница на фронтмена на Maroon 5 Адам Ливайн засне поредната фотосесия, която се очаква да я превърне в най-популярния модел на "Виктория сикрет". Родената в Намибия кльощава хубавица прекара няколко дни на карибските плажове, а фотосите й вече са хит в нета далеч преди официалната премиера на луксозните плажни атрибути.
"Освен красота Бехати има и приятно излъчване, а работата с нея е истинско удоволствие, тъй като за разлика от другите й колежки въобще не се надува и не е капризна", коментират присъствали на фотосесията. Бялото африканско момиче през лятото прие да стане съпруга на певеца, когото списание "Пийпъл" определи за най-сексапилния мъж на планетата за тази година в конкуренция с Дейвид Бекъм, Джъстин Тимбърлейк и актьора Идрис Елба. Въпреки че връзката им беше, меко казано, непостоянна, а таблоидите през месец свързваха Адам с различна красавица, изглежда, плейбоят най-накрая е дал сърцето си на Бехати. Двамата се срещат от миналата есен, когато той се раздели с манекенката Анна Вялицина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама