Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2470227 www.bgdnes.bg

Бербатов спал с Маги Желязкова

Маги Желязкова е прекарала през леглото си не кого да е, а самият Димитър Бербатов. Сензационното разкритие направиха близки на Маги от манекенските среди. Действието се развива малко преди Бербо да премине в английския "Тотнъм" през 2006 г.
"Запознаха се на светско събитие в едно от най-лъскавите заведения по това време - разказват дружките на моделката по това време. - Там беше и Теди Велинова, с която Димитър вече беше спал. Бербатов не можеше да откъсне поглед от Маги, която тогава беше една от най-красивите жени в България. Размениха си телефоните, след което на няколко пъти се видяха, но се разбраха всичко да е само секс, тъй като Маги бе омъжена и синът й се беше родил. Разделиха се нормално, без скандали."


По това време днешната участничка в ДБиг БрадърУ Маги е на върха на славата си, предизвиква фурор с фотосесията си в "Плейбой". Бербо е бил запленен не само от красотата, но и от твърдия характер на Желязкова. Звездата винаги си е падал по властни жени, каквато е и майката на децата му Елена Щилянова. Двамата с Маги са се разбрали никой от тях да не разкрива кратката им афера и до днес спазват обещанието. Малко след залитането по Маги футболистът среща именно жената на живота си. В годините преди да се влюби в Елена, звездата е във вихъра си. През леглото му последователно минават Станислава Кючукова, гримьорката Силвия Стойчева, синоптичката Деси Банова, Теди Велинова, моделката Снежина Вълкова, танцьорката Даниела Арнаут...  Повечето от тях преминаха за кратко през леглото на звездата, а впоследствие разказаха за връзката си с него. Най-бруталните откровения направи Даниела Арнаут, която призна пред "България Днес", че се е срещала с Бербатов дори и след като той вече е бил с Елена. Случайно или не, Арнаут е близка с Маги Желязкова...
Всички приятели на Бербатов добре знаят, че футболистът винаги си е падал по каки. Силвия Стойчева и Маги Желязкова са със 7 години по-големи от него, а Теди Велинова "само" с пет. Настоящата му половинка Елена пък е с две години по-възрастна. Преди десетина години Бербо редовно е давал изпитания съвет на приятелите си - "Вземи си кака да те отрака".
Днес вече отраканият Бербатов не си позволява да залита по чужди жени. А Маги в едно от интервютата си пита: "Какво значи в днешно време една изневяра?". Сексът с други партньори явно не е табу в семейството на Маги и Иво, тъй като е публична тайна, че мъжът на красавицата многократно й е изневерявал.


Баджанак с най-добрия си приятел

Димитър Бербатов е баджанак с най-добрия си приятел Тодор Кючуков. Първата голяма любов на Бербо е Станислава, в която е лудо влюбен. Красавицата често го навестява в Леверкузен през 2001 и 2002 г. Легендата разказва, че един ден Бербатов се събудил и открил, че Станислава я няма. Оставила му бележка, че трябва спешно да се прибере в България. Малко по-късно Бербатов открива, че липсват 2000 марки от картата му. Звъни на Станислава, но тя не отговаря. Това слага край на връзката им. Няколко години по-късно във фаталната красавица се влюбва и вратарят Тодор Кючуков, двамата вдигат сватба, ражда им се дете. Бербатов многократно предупреждава Кючуков да внимава с тази жена и накрая се оказва прав - Тодор и Станислава вече са разведени.


Свързваха я с Благо Георгиев

Слуховете свързваха Маги Желязкова и с друг футболист - плейбоя Благой Георгиев. Причината е предизвикателната фотосесия, която двамата заснеха заедно. По това време Благо все още не бе укротен от половинката си Христина и често сменяше любовниците си. Двамата с Маги категорично отричат да са имали връзка. За Желязкова постоянно се говори, че ще се развежда със съпруга си Боби.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама