Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2479505 www.bgdnes.bg

Кобрата плаши Божинов

Боксьорът Кубрат Пулев се обадил на Валери Божинов с молба бившата му Николета да престане с нападките си срещу приятелката му Андреа.

Боецът в тежка категория е приятел с футболиста, но въпреки това му казал да укроти съпругата си, защото фолкпевицата се дразнела от словесните атаки. Като цяло двамата спортисти не вземали присърце драмите на нежните си половинки и дори се смеели с глас на интригите, които плетели една срещу друга.

Реклама

Новоизлюпената водеща Николета Лозанова не се сдържа и нападна в ефир бившата си най-добра приятелка Андреа.

Плеймейтката използва първото си авторско интервю с фолкпевицата Цветелина Янева като повод да оплюе изгората на Кубрат Пулев, надявайки се да намери подкрепа в лицето на гостенката си.

"С Андреа не си говорим, но тя води някаква война с мен, явно й е скучно", беше само един от коментарите, които Николета си позволи да подхвърли по адрес на русата певица. И макар на няколко пъти НиЛо да заявяваше, че няма смисъл да обсъждат Андреа, тъй като въобще не е интересна, все пак водещата подсъзнателно насочваше разговора към пайнерката.

Двете се скарали, след като чалгарката поискала Лозанова да се снима в неин клип без пари.

"Аз съм казала, че аванта няма да пусна на никого в този живот, камо ли на Андреа", изпусна накрая финално нервите си Николета, което накара мнозина да я упрекнат за крайния й непрофесионализъм като водеща. Преди години двете бяха известни като неразделни приятелки и не пропускаха възможност да вършеят по софийските заведения.

"България Днес" потърси Андреа, за да може да отговори на нападките по неин адрес. Русокосата фурия обаче не отговаряше на мобилния си телефон.

Реклама
Реклама
Реклама