Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2484456 www.bgdnes.bg

Болната Джоли купи остров на Пит

Тежко болната от рак на гърдата холивудска дива Анджелина Джоли направи може би последния си подарък на любимия си мъж Брад Пит.
Безумно богатата актриса пръсна 20 млн. долара за остров във формата на сърце, за да зарадва бащата на трите й деца за 50-ия му рожден ден на 18 декември. Луксозното имение с площ 4,5 хектара се намира само на 80 км северно от Ню Йорк и разполага с площадка за кацане на хеликоптер. Красавицата, която тази година си направи масектомия на двете си гърди, но по всичко изглежда без особен успех, останала запленена от остров Петра след посещението му. Впечатлена от видяното, Джоли решила, че това е най-подходящият подарък за кръглата годишнина на партньора й.
"Анджелина още повече се развълнува, когато разбра, че двата палата на островчето са проектирани от Франк Лойд Райт - любимия архитект на Брад Пит", казва близък на 38-годишната брюнетка. Дъщерята на носителя на "Оскар" Джон Войт съвсем наскоро разбрала, че райското кътче е обявено за продан, и чрез агентите си уредила да го огледа.
"В подаръка има много символика, защото формата на сърце означава много и за двамата", споделя техен близък.
Петра предлага уединение, основната вила на него е идеална за романтична или семейна почивка, а гледката оттам е повече от уникална", твърдят брокери на луксозни недвижими имоти. Къщата за гости в имота е построена през 1950 г. - девет години преди смъртта на Франк Лойд Райт. Основната вила е конструирана през 2008 г. по скица на прочутия архитект. Прочутото холивудско семейство най-вероятно ще прекара коледните и новогодишните празници в новата си придобивка, което е доста отдалечено от сушата, а достъпът на папараците ще бъде силно ограничен, коментира пресата отвъд океана. Предвид лошото здравословно състояние на Джоли по всичко изглежда, че тя ще прекара последните си дни от живота именно на острова заедно с Пит и шестте им деца, три от които - осиновени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама