Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2488454 www.bgdnes.bg

Катарина пак продава девствеността си

Бразилската студентка Катарина Милиорини, която миналата година продаде за 800 хил. долара девствеността си на онлайн търг, търси нов балък.
21-годишната не особено сексапилна девойка обяви, че кани мераклии да наддават за невинността й, която все още била непокътната. "Не съм докосната от мъж, защото предишната сделка се провали", категорична е момата от страната на кафето. За първия опит да се доредят до слабичката бяла бразилка се записаха 15 кандидати. Повечето от тях бяха от Бразилия, но имаше и от Индия, Австралия и САЩ. В крайна сметка победител в аукциона се оказа японецът Натцу. Той с лека ръка се лиши от цяло състояние, за да прекара една незабравима нощ с Катарина.
"Когато за пръв път се видяхме в хотела в Сидни, където той трябваше да отнеме най-скъпото ми, останах изненадана от външния му вид. Той въобще не изглеждаше така, както се представяше. Веднага му отказах и анулирах търга, като му върнах парите", разказва Милиорини. В описанието си Натцу писал, че е млад мъж, а впоследствие се оказало, че става дума за дърт чичка, с дебел портфейл.
"Аз съм все така абсолютно девствена, не съм правила секс и никой на този свят не може да твърди обратното. Реших да създам своя собствена страница в интернет, за да предложа моята девственост на търг и този път ще се случи наистина. Нека всички мъже или жени, които проявяват интерес, да направят предложения", заявява бразилката, която вече се снима и за "Плейбой" във видеопослание. За да стане секссделката, Катарина е обявила първоначална сума от 100 хил. долара. "Убедена съм, че този път надаването ще достигне поне до $1,5 млн.", казва девственицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама