Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2513670 www.bgdnes.bg

Джей Ло заби ново гадже

Хищната латинодива Джей Ло е по петите на поредното младо и апетитно актьорче.
След като две години се задоволяваше с невзрачния танцьор Каспър Смарт, този път 44-годишната майка на две деца е хвърлила око на бившия модел Райън Гузман. Звездата и 26-годишният мускулест красавец с шоколадови очи са двойка във филма The Boy Next Door, който в момента се снима, а премиерата му е насрочена за средата на 2014 г. В лентата Лопес играе ролята на самотна майка, която прелъстява младия си съсед (Гузман) и започва страстна афера с него. Страстите от снимачната площадка се пренесли и в жилището на Дженифър, която още след първата среща с момчето си паднала по него.
"Райън нямаше смелостта да покани мегазвездата на Холивуд на вечеря, поради което се наложи това да прави тя. След първата им среща насаме на свещи двамата не спират да се виждат тайно и да въртят любовни страсти", разкриват запознати. "Джен е наясно, че нещата с Каспър няма да се получат и двамата вече не са заедно", допълват те. Това било и една от причините певицата и актриса да си позволи нова забежка с по-млад мъж. Подобно на Деми Мур, която след развода с Брус Уилис се залюби с младичкия Ащън Кътчър, Джей Ло дава всичко от себе си да се наслади истински на живота след раздялата с мъжа си Марк Антъни, с когото бяха женени в продължение на 7 г.
"Лопес наваксва с пълни шепи загубеното време с пуерториканския певец. Тя е наясно, че биологичният й часовник тиктака неумолимо и трябва да хване последния влак, преди мъжете окончателно да загубят интерес към нея", шушукат посветени. Единствено фактът, че личното й богатство се оценява на 250 млн. долара от "Форбс", може да й даде малко отсрочка, но и това едва ли ще бъде от решаващо значение за начинаещите холивудски актьори след някоя и друга година, когато Лопес влезе в петото десетилетие от живота.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама