Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2519542 www.bgdnes.bg

Дърт магнат докопа ангела Миранда Кер

Милиардер замени холивудската мегазведа Орландо Блум в леглото на прелестната Миранда Кер.
Най-богатият австралиец Джеймс Пакър се похвалил пред приятели, че ангелът на "Виктория сикрет" е новата му изгора, а до края на годината официално ще обявят връзката си.
"Засега двамата се виждат тайно, но няма как интимните им отношения да бъдат скрити от жълтата преса, която със сигурност ще ги надуши", коментират приближени на медийния магнат, който има и хазартен бизнес. Баснословно богатият Пакър остана ерген през септември, когато след шестгодишен брак и четиригодишна връзка преди това се разведе с бившия модел Ерика Бакстър. От 36-годишната мургава манекенка, която в средата на 90-те години имаше вземане-даване с певеца Джейсън Донован, му роди три деца, като най-малкото няма и годинка. Малко след това Блум и Кер също обявиха, че отношенията им един към друг са охладнели и двамата вече не са двойка. Любопитен факт е, че звездните семейства минаваха за добри приятели и често караха заедно почивките си.
"Джеймс е спечелил сърцето на Миранда навръх Нова година, когато той и Ерика заедно с Орландо и Кер бяха в луксозен курорт в Таити, за да отпразнуват настъпването на 2013 г.", изтъкват посветени. Шест години по-младата от жена му Кер пленила милиардера с непринуденост и чар, както и с факта, че е негова сънародничка, допълват те.
"Миранда може изглежда много земна, но тя обича лъскавия живот и Джеймс може да й осигури такъв живот и сигурност, какъвто много малко хора биха могли. Не мога да съм по-щастлива за нея - тази година беше много трудна за Миранда. Кариерата й не е в разцвет и беше съкрушена след раздялата с Орландо Блум“, споделя приятелка на кльощавата манекенка. На този етап Кер и Пакър отказват да потвърдят или да отрекат слуховете, че имат връзка. Влюбените гълъбчета изчакват адвокатите на ангела на "Виктория сикрет" и на актьора да се договорят около попечителството на двегодишния им син, който е единственото им дете, и едва тогава да съобщят, че са заедно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама