Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2519563 www.bgdnes.bg

Малката Бейсингър се отдаде на сърфист

Невероятно красивата щерка на Ким Бейсингър е нагледно доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото.
18-годишният рус ангел Айрлънд е от брака на най-известната еротична звезда на Холивуд през 80-те години с прочутия плейбой Алек Болдуин. Стройната, висока 188 см и с перфектни крака девойка е пълно копие на именитата си майка, която присъстваше в розовите сънища на милиони мъже по света след незабравимото й изпълнение в "Девет седмици и половина" с Мики Рурк.
Отскоро бъдещата покорителка на модния подиум е в прегръдките на известния сърфист Слейтър Троут. Наследницата на гръмката фамилия и симпатичният младеж прекараха няколко дни на плаж в Алабама, където Айрлънд показа завидни умения и върху дъската. "Не исках тези дни да свършват", пише в Инстаграм младото момиче, което само обяви провокативните снимки. Братът на Слейтър и неговата приятелка също присъствали на приятната ваканция преди коледните празници.    
Айрлънд и Троут се запознават в Туитър, където звездната наследница е доста активна. От две години насам тя упорито качва нейни атрактивни фотоси, което веднага привлече вниманието на мастодонтите в модния бранш - IMG Models от Ню Йорк и TwoManagement от Ел Ей. Впечатлени от прекрасния ген на майка й, модните гиганти побързаха в началото да годината да я ангажират за модел. "Момичето тръгва по стъпките на Ким, която подписа своя моделски договор с агенция Ford, когато бе едва на 16 г. Бейсингър се насочи към киноиндустрията доста по-късно", припомнят паметливи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама