Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2548409 www.bgdnes.bg

Адашката на плеймейтката Николета Лозанова: Николета е жалка!

Коя е тя:

Николета Евгениева Лозанова е на 20 години, от София. Ники е първи курс студентка в Софийския университет, специалност "История и философия". От малка се занимава с народни танци, а в момента танцува в ансамбъл "Зорница". Последната случка около известното й име е подарък от нейна приятелка - изрезка от статия със заглавие "Валери ме остави, защото харчех много пари за книги".

Гергана Найденова

- Николета, навръх Никулден ще разкажете ли какво е да носите името Николета Лозанова и да сте адашка на една от най-известните жени в България?
- Определено е странно. Виждам името си навсякъде. По вестници, в интернет, в гръмки заглавия на статии. Понякога ми е забавно, друг път не чак толкова.

Реклама


- Кои са най-интересните случки, които сте имали, свързани с името си?
- Те са ежедневни. Представете си всеки път, в който се запознавате с някого, той да реагира така, сякаш сте извънземно. Често хората дори не ми вярват и мислят, че се шегувам. Налага ми се да обяснявам, че наистина се казвам Николета Лозанова, и да доказвам, че не лъжа, като показвам личната си карта. Първа година студентка съм в Софийския университет и дори преподавателите се впечатляват от името ми.
Разбира се, има и положителни моменти. Нямам никакъв проблем да си направя резервация в заведение. Приятелите ми винаги запазват места на мое име в дискотеките, а управителите тръпнат в очакване дали известната ми адашка ще се появи.
Най-тежко обаче е с Фейсбук профила ми. Аз реално съм неоткриваема за хората, които ме търсят в социалната мрежа, тъй като има милиони фалшиви профили с това име. Понякога получавам странни съобщения, че ме обичат и харесват безкрайно много. Друг път отнасям нецензурни пожелания, но и в двата случая знам, че това не се отнася до мен.


- По какво друго си приличате с Николета освен по името?
- Мисля, че само по него. Разсъждавала съм по този въпрос и стигнах до извода, че сме коренно различни. Аз никога не съм обичала да съм център на внимание, докато тя явно си умира за това.


- Не сте ли мечтали да бъдете модел например?
- Не, никога. Занимавам се с народни танци от малка и това е моята страст. Не си представям да се събличам гола и да се снимам. Мечтата ми е да стана учителка и да преподавам на малки деца.


- Харесвате ли футболисти?
- Не. Не си падам по такива мъже!


- А Валери Божинов?
- Валери ми е доста глуповат. Сигурно няма да има какво да си кажа с него.


- Кога чухте за първи път за Николета Лозанова?
- Беше преди години. Попаднах на нейна снимка в интернет. Още беше руса, значи трябва да е било доста отдавна. Тогава още не знаех какво ме чака.


- И все пак какво е мнението ви за нея? Смятате ли я за звезда и как се справя според вас в ролята на водеща?
- Николета е жалка! Не съм й фенка, ще си призная. Не одобрявам начина й на живот и цялото това парадиране с всичко. Отвсякъде лъха на кифла. Понякога дори я иронизирам пред приятелки и я имитирам с репликата: "Бе, вие знаете ли коя съм аз? Аз съм Николета Лозанова". Не се справя и като водеща и ме дразни фактът, че често ме сравняват с нея.

Реклама


- Слушате ли чалга?
- Аз съм млад човек, слушам и се забавлявам на всякаква музика, включително и чалга и не виждам нищо лошо в това. Но това, че Ни Ло е икона за феновете на този жанр заради участието й в клипове на Азис и кой ли не още, не важи за мен.


- На кого сте кръстена и как ще отпразнувате именния ден?
- Родителите ми се шегуват, че са имали идея да ме кръстят Никол и е можело да ми спестят донякъде всички ситуации, за които ви разказах. Разбира се, не съжалявам, че не са го направили. Казвам се Николета Евгениева Лозанова и съм кръстена на дядо ми Никола. Галено ме наричат Ники или Лети, а именния си ден мисля да отпразнувам весело някъде с приятели след лекции. Всяка година обаче, преди да купонясвам с дружки, ходя на гости на дядо ми, за да го уважа. Това е традиция в нашето семейство.

Реклама
Реклама
Реклама