Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2911009 www.bgdnes.bg

Цар Киро гуляе със Станка Златева

Иво АНГЕЛОВ

Ромският бос Кирил Рашков, който се титулува в публичното пространство като Цар Киро, без да има благороден произход, се отдаде на шумен гуляй.

Само дни след излизането си от затвора той пирува в пловдивски хотел, където беше партито по случай 47-ия рожден ден на сина му Ангел (незнайно защо наричан принц).
От появилите си в публичното пространство снимки е видимо, че на тузарското парти са присъствали и хора, с които рожденикът беше заедно в къщата на "ВИП брадър". В пира са участвали победителката в риалитито и всенародна любимка Станка Златева, както и певицата Йоко Захариева. Сред гостите се отличават още жената на Кирил Рашков - Костадинка, както и внукът им, който носи имената на дядо си.

Реклама

Самият Ангел Рашков не крие, че поддържа близки отношения с повечето от съквартирантите във "ВИП брадър". Непосредствено преди Коледа и Нова година той публикува във Фейсбук снимки от събиране с Мишо Шамара и братята Кубрат и Тервел Пулеви.

От партито лъха тежка снобарщина, а фамилията Рашкови отново разбуни духовете.
"Защо продължавате да давате гласност на такива хора, те нямат място не само в държавата ни, а да не говорим за хайлайфа!!! След трагедията, която причиниха, имат наглост да празнуват, накичени и кичозни", бе един от коментарите под фотосите. Друг пост пък беше още по-краен - "Принцове и царици??? Долни цигани!Хайлайфът на мангалите! Май забравихте как две момчета починаха пред "двореца им"!
Певицата Йоко Захариев обаче защити ромското семейство.

"Признак на ниска култура и ужасяваща простащина е да се коментира по този грозен начин! Има Бог и Той е Този, който ще ни съди! Вие тук, които употребявате толкова вулгарни и нецензурни думи, обиждате единствено себе си! Моля ви спрете, толкова е некрасиво!", заяви изпълнителката.

Потребителите в интернет масово се възмутиха, че две момчета от Катуница загинаха покрай драмите с ромската фамилия, а към днешна дата Рашков и компания безнаказано гуляйстват. В същото време Ангел Рашков използва интернет, за да обяснява, че хората трябва да опознаят първо фамилията му, преди да имат негативно отношение. Той призовава за мир, разбирателство и любов, докато реди тежки софри с роднините си, в което интернет потребителите дълбоко се съмняват.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама