Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3109790 www.bgdnes.bg

10 хил. евро за тунинг

Сръбската силиконова красавица Тияна Джуричич била съвсем обикновена "лепотица", преди да започне с голямата си трансформация.
23-годишната брюнетка от столицата Белград не се различава по нищо от останалите си връстнички до навършването на 18 г. Когато става пълнолетна, амбициозната плеймейтка решава, че пътят до славата е един и той минава през кабинета на пластичен хирург.
"Досега съм похарчила 10 хил. евро за тунинг. Всичко по мен е направено по мой вкус и много си се харесвам, а парите ги извадих от джоба си", казва едрогърдата Тияна, чието име нашумя в западната ни съседка в края на миналата година. "Големите джуки въобще не ми пречат да се целувам с момчетата. Не се оплаквам и от бюста си, който поне засега не пречи на гръбнака ми", допълва "златотърсачката". Джуричич не е съгласна с този епитет и е категорична, че никога досега не е спала с мъж за пари. "Правя секс само от любов. От мъжете не искам пари. Всичко си плащам сама. Нито едно от гаджетата ми досега не е бил богаташ", категорична е Тияна.
За разлика от повечето тунинговани момичета в родината й тя не мечтае да стане турбофолк певица. Голямото желание на брюнетката е да пробие във филмовата индустрия. "Искам да стана актриса. Убедена съм, че това е напълно възможно, защото имам талант. А освен това имам и привлекателна визия", ласкае се Джуричич, която с 26-годишната си братовчедка и Саня Йоич, по-известна като Ивана Сирена, са най-горещите имена в шоусредите в Белград. Силиконовата сексбомба няма предпочитания за жанра, в който да участва, но зложелатели са категорични - Тияна най-добре ще се представи в някой хорър филм.
"Със Саня не съм търсили медийно внимание, но трябва да сме много глупави да не го използваме, след като вече всички пишат за нас. И преди около нас се навъртаха много мъже, но през последния един месец не можем да се отървем от свалячи. Нямам гадже и сърцето ми е свободно. Чакам принца на белия кон", казва младата сръбкиня.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама