Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/3234688 www.bgdnes.bg

Рут Колева се ОКРЪГЛИ

 Снимки: "България Днес"

Леле... какво се случва с Рут Колева? Певицата е неузнаваема. Така се е окръглила, че не е истина. То бива-бива празници и ояждане, ама всичко си има граници.
Рут попадна пред фотообективите на "България Днес" баш в началото на седмицата. Скандалната изпълнителка се въодушеви от хубавото време. Излезе да се припича като гущер на слънце още преди обяд.


Врагинята на Кичка Бодурова (двете жестоко се караха в тв предаването "Музикална академия") облече любимото си червено палто. В унисон с червената й коса и аленото лице тя сякаш бе излязла от конгрес на БСП.
Запали цигара, докато крачеше по улиците. По много просташки начин Рут си изхвърли фаса на земята. Шок и ужас - уж е много европейка, уж твърди, че българите сме байганьовци... а ето кой бил некултурният човек.

Извини се, бе!

Преди седмица Рут Колева взриви обществото с едно скандално изказване, в което без никаква конкретика нападна българския народ. Със свои думи тя каза, че българите са завистливо племе, което само знае да плюе и да хули.
Изказването й взриви обществото и Рут бе принудена да се извини. Тя обяви, че думите й не били насочени към всички, а само към една определена група. И все пак, с пояснение или не, певицата здраво се изложи и настрои хората срещу себе си.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама