Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4370915 www.bgdnes.bg

Емилия не си мие косата си

Фолкпевицата Емилия забрави за шампоана и фризьорските услуги и се занемари до неузнаваемост, видя "България Днес". От няколко месеца насам изпълнителката плаши феновете с нестандартните избори, които прави относно сценичните си костюми, появявайки се на участия с ретро рокли. Освен че демонстрира абсолютна безвкусица, Емилия очевидно е спряла и да се къпе.

На едно от последните си участия в чалга клуб певицата се появи с мазна коса, която моментално отблъсна посетителите и те се изнизаха още преди края на участието й. Зализаната лъщяща перушина на чалгаджийката погнуси дори най-върлите й фенове, които вече се чудят какво се случва със звездата.

Реклама

Занемареният външен вид на любимата на Коко Динев бе забелязан не само от чалга феновете, но и от колежките на Емилия. Из фолксредите се шушука, че певицата е изпаднала в тежка депресия, която й пречи да помисли за себе си.

"Какво може да те накара да спреш да се къпеш?" - недоумяват пайнерките.
Докато демоде парцалките могат да бъдат оправдани с не толкова цветущото финансово положение, в което се намира в момента Коковата изгора, то за мръсната коса няма прошка.

Близки до певицата издават, че за изпълнителката пеенето вече е оставено на заден план и тя обмисля да се отдаде на семейството и дори да се опита с втори наследник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама