Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4378101 www.bgdnes.bg

Нелина СПАЛА с мъжа на Ива Екимова

Лили АНГЕЛОВА

Точно преди шест години фолкпевицата Нелина започва връзка със симпатичния фитнес маниак Петрозар, който в момента е сериозното гадже на Ива Екимова, една от съквартирантите във "ВИП брадър", научи "България Днес".

Двамата се запознават случайно, докато се потят в залата, а любовта им припламва неусетно почти. "Знаем, че заедно излизаха вечери наред, ходиха по заведения, забавляваха се. Нели не споделяше много за личния си живот, но два-три пъти общи познати ги хващаха да излизат сутрин рано от нейния апартамент", споделят близки до хитовата изпълнителка на "Бял мерцедес".

Именно фактът, че харесва Петрозар, се оказва определящ фолкпевицата да си го избере и за партньор във видеоклип към песента "Любов след любовта". В него двамата като влюбена двойка се женят в луксозен ресторант в Панчарево. Разбира се наужким.
Случката с любовта на Нелина и Петрозар се разиграва много преди младежът да се запознае с Ива Екимова. Впоследствие самата тя научава за отношенията помежду им, но предвид факта, че те са минало, чаровната блондинка не натяква ревниво на гаджето си случката с певицата. За Ива било важно двамата да се обичат и в подходящия момент да се сдобият с дете. Екимова не смята да се жени трети път, но иска момиченцето й Дара да има братче или сестриче в най-скоро време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама