Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4379981 www.bgdnes.bg

Деси Зидарова НА ЛОВ ЗА НОВ

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

За Деси Зидарова ловният сезон за мъже официално е открит!
Една от най-скандалните манекенки у нас си боядиса косата още по-руса и тръгна на фитнес - има нужда от леко отслабване.
Топпапараците на "България Днес"  изловиха Деси в един от „по-слабите" й дни. Стройната мацка се бе маскирала с неугледна бейзболна шапка, черен комбинизон, мязащ на анцуг... и маратонки.


Зидарова бе в компанията на добре облечен мъж, пред който тя се умилкваше и правеше нежни фасони. Деси бръмчи на няколко фронта едновременно.
Паралелно с обичайните флиртове и забивки моделката се вижда и с бившия си приятел Веселин Янев, по-известен като Весо Парцала. От бизнесмена, който държеше бившата дискотека "Ескейп", Деси има две деца - Виктор и Ванеса.

Реклама


Първоначално Янев бе заподозрян за зверския побой, който бе нанесен на Зидарова преди няколко години. Деси бе пребита с бухалки от маскирани около 21 часа пред фризьорския си салон в кв. "Лозенец". Тя бе настанена във втора травматология на "Пирогов" със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, счупени ребра и счупен горен ляв зъб.
По време на нападението биячите заявили на жертвата, че само малко ще я понабият, но няма да я убиват. Ударили два-три пъти и стилиста, който придружавал красавицата. Впоследствие подозренията от Весо Парцала отпаднаха.


След това мацката залюби милионера Стайко Стайков, но неговата фамилия не одобрявала Зидарова и двамата се разделиха. В крайна сметка манекенката се омъжи за Михаил Младжов, който бе арестуван с 200 грама кокаин в колата си.
Сега явно търси нова изгора, която да оплете в мрежите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама