Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4381515 www.bgdnes.bg

Пищова в проходилка!

Борислав РАДОСЛАВОВ

Митьо Пищова ще прохожда отново с помощта на проходилка! Причината е тежка операция на износена става на коляното, която ще закове бохема близо месец за инвалидна количка.

"Много съм зле! Изписват ме от болница "Света Марина" във Варна и сега поне три седмици трябва да се раздвижвам във Велинград. Моят приятел д-р Плачков от Пловдив ще ми подари проходилка, инвалидна количка и патерици. Добре, че е той", сподели пред "България Днес" с треперещ глас от болничната си стая от морската столица търновският бохем.

Реклама

Заради язва и други проблеми две седмици Пищова не е ял почти нищо. За краткото време е свалил 7 килограма - от 132 се е смъкнал на 125.
"Започвам сериозно да отслабвам. Оставям жените, моите любими манекенки, искам да обърна внимание на здравето си", хвърли бомбата Пищова и добави, че преди операцията е заковал бройките на 3421.

Въпреки тежкото състояние, в което е от няколко седмици, Пищова е твърдо решен да проведе организирания от него полуфинал на конкурса "Мис Вселена" във Велинград, който ще бъде от петък (24 октомври) до вторник (28-и).
Операцията на коляното съвсем не е начало на тежките здравословни проблеми на Пищова.

Точно преди месец лекари спасиха живота на бохема, след като се отдал на бурни страсти с любимите си манекенки в джакузито в Арбанаси. Прилошало му, започнал да се задушава и да губи съзнание. Сърцето му излязло извън ритъм и за малко да се случи непоправимото, сподели пред "България Днес" търновският Казанова.

"Веднага ме откараха в болницата. Биха ми инжекции, сложиха ме на системи и едва оживях. За четвърти път д-р Хараламби Бенов ме спасява. Като жасам манекенките, и сърцето ми подскача, получавам задух и ставам много зле. На три пъти ме предупреждава да внимавам, да огранича секса. Или поне да съм по-кротък и пасивен. Ама аз ще умра без жени, не мога без тях. Освен да стана п***раст, то се е видяло", едва промълви с изтощен глас легендарният бохем.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама