Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4381675 www.bgdnes.bg

Фитнес моделът и певица Анн-Джи: Не съм била любовница на Слави!

Кое е тя:

Ана Георгиева е истинското име на фитнес модела и певица Анн-Джи. Зад гърба си има множество награди от спортни състезания, а от дете се занимава и с музика. Свири 10 години на класическа китара и участва в редица шоупрограми, включително тези на "Хъшове" и няколко български групи. Дълги години е спрягана за любовница на Слави Трифонов заради съвместната си работа с него.

Ина Илиева

- Ани, само за седмица успяхте да спечелите три награди от общо три различни състезания в Европа. Разкажете за тях.
- Много съм доволна от себе си, честно казано, и се радвам за това как се развиха нещата. Първото беше в Австрия, а аз харесвам много тази страна. Това състезание се провежда всяка година и е за световната купа за "Фитнес модел". Там станах втора, въпреки че до края всички мислеха, че ще съм на първо място. За този конкурс трябва да имаш самочувствие, не само тяло. Трябва да знаеш как да застанеш пред журито, за да изпъкнат най-добрите ти качества. Следващите бяха все първи награди. В Сърбия на национално състезание и в Словакия на световно. В Сърбия беше отворено и имаше дори състезатели от арабските страни, но само мъже. При тях жените могат да ходят на фитнес, ако поискат, но по подобни състезания нямат право да се вясват.

Реклама

- Голяма ли беше конкуренцията?
- Имаше много красиви жени, не съм си представяла, че съществуват толкова хубави момичета. В Словакия имаше предимно украинки, а аз наполовина съм такава. Говорихме си само на руски, създадох и приятелства.

- Освен със спорт се занимавате и с музика. Последната ви песен "Чупи стойки" предизвика голям медиен интерес и гръмна новината, че е написана за фолкпевицата Преслава и нейното рязко отслабване. Има ли нещо вярно в това?
- Категорично не! В песента визирам хора, които отслабват без усилия, без да са стъпвали във фитнеса. Не съм пяла специално за Преслава. Момичето ми харесва, а и не е единствената попфолк певица, която отслабна драстично. Има и други, които бяха по-пухкави, а сега са фиданки. В песента са възпети тези, които отслабват със забранени субстанции, което е абсолютно смешно и неправилно. Ще се отрази в един момент както на физиката, така и на психическото им състояние. Все пак името ми се свързва със спорта, аз съм фитнес модел, няма как да приемам това за нормално.

- Значи сте и против модата на много слабите жени?
- Тази мода на суперкльощавите мина преди няколко години и момичетата е крайно време да го разберат. Сега е хубаво да имаш добре поддържано, тренирано тяло. Здравият външен вид е много по-женствен, много по-секси. Не да приличаме на анорексички.

- Защо момичетата не избират да се занимават активно със спорт? Не чуваме нищо за българки, които се явяват по конкурси за фитнес модели, а силиконките ни заливат отвсякъде.
- Да сложиш силикон е много по-лесно. Фитнесът и въобще спортът учи на дисциплина, изисква жертви. А другото е по-лесният път за едно младо момиче, което иска животът й да протече безпроблемно. Това са златотърсачките. На тези конкурси за плеймейтки и за Мис Силикон се явяват жени, търсещи богати мъже, спонсори. И мъжете, които се интересуват от тези конкурси, пък лесно могат да издържат една такава жена. Това е един затворен кръг от подобни хора. Но това са несериозни неща. Смешно е как момичетата се радват, че са Мис Джуки например, а стават за смях на цяла България.

- Винаги сте били против чалгата и попфолк певиците, но е факт, че този жанр се е наложил от дълго време и по всичко личи, че няма скоро да си отиде. Бихте ли направили подобна песен?
- Имала съм предложения от много попфолк изпълнители, но тактично ги режа. Никога няма да приема това за моята музика. Това е провинциалната музика, музиката на село. Както много отдавна е имало градска и селска музика, така е и сега. Чалгата е музика за простоватите хора. Вече започнаха да се правят подобни дуети. Изпълнители от други жанрове направиха песни с чалга певци. Ясно е, че тези неща се правят единствено с комерсиална цел. Всичко това е за пари. Както и парчето на Мария Илиева и Криско, което получи неодобрението от СЕМ. И двамата са чудесни изпълнители, но някак Мария не се връзва в тази песен, въпреки че тя стана хит. Но пък е много добра реклама за Криско, че пее с нея.

- Отричате много от нещата, типични за родните светски личности. Бихте ли влезли във формат като "ВИП брадър"?
- Никога не бих го направила. Колкото и пари да ми предложат. Хората правят всичко за пари - както дуети с чалга певци, така и участия в подобни предавания. Аз не правя нищо за пари, особено ако е такова, което да ме изложи. Не следя дори това шоу. Пълно е с интриги, но българинът това иска. Да се прибере след работа и да види клюките, сеира, който излиза от екрана. А всичко това е идеално за продуцентите, защото вдига рейтинга на предаването. Но пак казвам - ако правех нещата за пари, щях да стана фолкпевица!

Реклама

- Връщам ви малко назад във времето, когато бяхте близка със Слави Трифонов и работехте в "Хъшове". През годините се изписа какво ли не за отношенията ви с Дългия. Кое е вярно и кое не?
- Имаше толкова грозна статия за неща, които не са се случили никога. Бях цитирана дори, а всичко беше пълна измислица. Не съм казвала никога нищо за интимния си живот със Слави Трифонов, защото никога не съм му била любовница. Никога не съм го обсъждала и злепоставяла пред свои приятелки. Отношенията ни с Трифонов бяха само на професионална основа. Благодарна съм на "Хъшове", даде ми много добър старт. С хората от екипа също не съм скарана, както твърдят някои медии, и до днес поддържаме добри отношения. Към Слави Трифонов изпитвам единствено дълбоко уважение.

- В какви отношения сте с Киро Скалата? Имахте много бурна връзка преди години.
- В много добри отношения сме, и двамата сме спортисти, имаме много общи неща. Повече сме като брат и сестра, може би това ни и раздели преди време. В момента работим и по общ проект.

- Имате ли мъж до себе си в момента, или сте се отдали изцяло на кариерата?
- Сега се занимавам само със себе си. Сама съм, защото не съм намерила правилния човек. Мъжът и жената трябва да са като Ин и Ян. Трябва да са различни, но да се допълват. Не ми допадат несериозните и краткотрайните връзки, които, както наблюдавам, са много нашумели напоследък. На хората им е лесно да си живеят така, но при мен такова нещо не може да има. Трябва да намеря сериозен мъж, подходящ, който да ме грабне, и тогава ще се отдам на връзка. Дотогава само спорт и професионално развитие.

Реклама
Реклама
Реклама