Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4386090 www.bgdnes.bg

Фолкът остаря

Иво АНГЕЛОВ

- Кога започва пубертетът при фолкпевиците?

- Около 25-ата година, защото тогава започват да им растат гърдите след поставянето на силикон.

Този виц е изключително популярен във фолксредите и доста точно описва трансформациите на изпълнителите през годините. Нелепи дрехи, смешни прически и притеснителен грим. Така масово изглеждат фолкаджиите от зората на демокрацията, когато музикалният жанр бясно набираше скорост. Десетилетия по-късно певиците изглеждат далеч по-добре.

Реклама

Ексклузивни снимки на страниците на "България Днес" показват драстичната промяна на част от най-популярните имена в попфолка. Например при фолкпевицата Кали, която позира с част от музикантите на "Ку-ку бенд". "Българска музикална компания", основана през 1993 г. под името "Музикална къща Ку-ку" и първоначално занимаваща се предимно с продуцирането на "Ку-ку бенд", е именно издателят на първия албум на Кали. По това време певицата е близка с Георги Милчев-Годжи, Евгени Димитров-Маестрото и Йордан Йончев-Гъмзата и с тях позира на легендарната снимка.
Кали е облечена в стилно черно костюмче, което трудно може да бъде видяно в някоя кръчма. Музикантите обаче са със странни шарени ризи и доста повече коса, отколкото сега имат на главите си. Героите от фотоса вече имат деца и изглеждат по далеч по-различен начин. Кали вече може да се похвали със силиконови гърди и татуировки, докато преди години беше много по-слаба.

Музикалният бос на "Пайнер" инж. Митко Димитров - Митко Пайнера не търпи голяма промяна, като единствено косата му е намаляла, а дрехите му са станали далеч по-стилни. При дамите обаче разликата е далеч по-забележима.
Примата на попфолка Глория се е променила до неузнаваемост, като определено в момента изглежда доста по-добре и тялото й е далеч по-хубаво. Коментарите за нея стигат до там, че я оценяват като по-добре изглеждаща от дъщеря си Симона, която е тийнейджърка. Глория отрича информациите за хирургични намеси по тялото си, но промените са огромни. Пред нея е клекнал бившият й мъж Илия Загоров, който отдавна не изглежда като младеж. Коста Марков пък вече не е със златисто сако и емигрира в САЩ, докато Весела (най-вляво) отдавна напусна музикална компания "Пайнер". Силвия и Тони Дачева (от двете страни на Глория) също са с променени лица. Най-фрапиращата разлика е при Камелия, която отдавна е забравила официалните костюмчета и вече залага на провокативно облекло. Нещо повече - гърдите й чувствително са пораснали, като тя гордо ги демонстрира в популярно еротично списание. Феновете са категорични, че в момента Камелия е много по-секси, отколкото в зората на своята кариера.

На последния фотос се вижда младата Емилия, която е прегърнала Весела. Любимата на бизнесмена Коко Динев изглежда като малко момиче преди операциите и раждането на сина си Иван. "През 2001 г., малко преди на музикалния пазар да се появи първият ми албум "Весело момиче", с Весела бяхме гости в музикалния магазин на "Пайнер" в София. Една от първите ми срещи със столичната публика", сподели Емилия, която в момента може да се похвали с отлична визия.

Всеобщото мнение е, че натрупването на популярност и сериозни финанси са основната причина изпълнителките днес да изглеждат много по-добре, отколкото на младини. Значителна част от тях разчитат на хирургически интервенции и скъпа козметика.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама