Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4386247 www.bgdnes.bg

Емилия копира Преслава

Пайнерките Емилия и Преслава спретнаха невиждан моден гаф. Певиците бяха изловени да носят едни и същи дрехи и обувки. Буквално!

"България Днес" се натъкна на снимки от старозагорска дискотека, на които се вижда, че фолкаджийките са пременени в еднакви рокля и ботуши над коляното.
"Да не би да се пее с някаква униформа в тая кръчма", подмятат наблюдателни потребители в интернет пространството.
Справка установява, че Преслава е имала участие в заведението в началото на октомври, а Емилия е пяла там преди броени дни.

Реклама

"Сигурно тази рокля си стои в дискотеката и която отиде, я облича и излиза да пее. Криза е, не трябва да се харчат излишни пари за парцалки", разсъждават с недоумение и нотка на подигравка фенове на балканските ритми.

"Дано поне я перат, че иначе е направо гнусно. Нечистоплътна история, а тези ми го раздават модни икони", изразява отвращението си друго момиче.
Това не е първият път, в който изпълнителките залагат на обувки, които са си лика-прилика. На един от концертите на „Пайнер“ Преслава и Емилия се появиха с еднакви златисти токчета, което е поредното доказателство, че звездите имат сходен вкус, но тогава поне всяка се бе бръкнала да си купи свой собствен чифт.


Менкат си и Коко Динев

Една от най-горещите клюки през годините във фолксредите е, че Преслава и Емилия освен за дрехи имат еднакъв вкус и за мъже.

Едрогърдата Преслава бе спрягана за дългогодишна любовница на собственика на „Кошарите“ и дори станала причина за побоя, който бизнесменът нанесе на жена си Емилия преди време.

Коко, Емилия и Преслава многократно са отричали подобни слухове, но запознати твърдят, че никъде няма дим без огън.

Реклама
Реклама
Реклама