Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4397431 www.bgdnes.bg

Фолкпевица хвана мъжа си в изневяра

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Стефани е изловила съпруга си Георги да й изневерява, научи "България Днес". Драматичното в случая е, че двамата вдигнаха пищна сватба само преди година и имат дъщеричка на няколко месеца.

Докато била в София, за да подготвя следващия си проект, зложелатели се обадили на Стефани, за да й докладват, че Георги без никакви задръжки и притеснения се показвал с друга жена, излизали и се държали доста интимно пред всички.
Изпълнителката не можела да повярва на предателството, защото давала всичко за семейството си, а през това време неверникът се забавлявал за лична изгода.
Небезизвестен факт е, че футболистите, макар и треторазрядни, предизвикват интерес у провинциалните девойки. А самият Георги се определял и като плейбоя на родния си град Благоевград.

Реклама

"Не ме интересува повече никой! За мен дъщеричката ми е най-важното нещо на света. Няма да търпя някой да ме прави на глупачка", заяви пред „България Днес“ разстроената Стефани, която много тежко изживява изневярата на мъжа си.
"Работя, изкарвам си парите и си гледам детето. Не като Георги, който все се шляе някъде и тренировките и купоните са по-важни от нас", добави още младата изпълнителка.

Двамата имат малка дъщеричка, едва на няколко месеца, плод на любовта им, която към днешна дата е рухнала. Стефани се грижи за нея в по-голямата част от времето, а когато се отдава на професионалните си ангажименти, оставя детето на майка си. „Добре, че е майка ми, за да мога да работя и да отделям време за себе си. Тя много ми помага в грижите и затова съм й изключително много благодарна“, допълни фолкпевицата.

Изпълнителката е категорична, че повече няма да се събере с неверния си съпруг, но изчаква да отмине емоционалното й състояние, за да вземе най-правилното решение за себе си и дъщеричката си.

За проблемите между Стефани и Георги се заговори веднага след сватбата им - футболистът беше забелязан да се държи много хладно и дистанцирано въпреки щастливото събитие. Още тогава се появиха съмнения, че той не обича истински певицата, а е с нея заради финансовите възможности на нейната фамилия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама