Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/19145162 www.bgdnes.bg

Бруталната банда, събирала дългове с побои и сексуални гаври, осъмна с обвинения

Бруталната банда, събирала дългове с побои и сексуални гаври, осъмна с обвинения.  Четиримата арестувани при спецакцията на спецзвеното "Кобра" са погнати за изнудване и нанасяне на лека телесна повреда. Това става ясно от съобщение на Софийската районна прокуратура.

Бандата е действала от февруари тази година до преди спецакцията, при която бяха арестувани. Някои от обвиняемите са заплашвали жертви с убийство и са ги пребивали. 

Реклама

В момента четиримата са в ареста. Предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо обвиняемите. Задържаните ги грозят до 8 години решетки.

Припомняме, че полицаите от СДВР откриха брутални клипове със сексуални гаври откриха, след като разбиха банда събирачи на дългове. Двама от престъпниците бяха задържани на столичния бул. "Сливница" от командосите от спецзвеното "Кобра", а другите двама бяха хванати на други места в София, предаде вчера "24 часа".

Групата е била следена няколко месеца. Криминалистите придобили оперативна информация, че тя се занимава със силово събиране на бързи кредити. Заплашвала, рекетирала и биела длъжниците. Самите кредити не били незаконни, макар лихвите да били високи. Групата работела не към компанията, която ги отпускала, а към колекторска фирма, с която дружеството имало договор.

Въпреки че от СДВР знаели, че бандата бие жертвите с бухалки, не очаквали колко точно е жестока. След арестите на групата криминалистите отворили телефоните им. Там имало клипове на побоите, но и на брутални сексуални гаври с царевица.

Жертвите били мъже, които от срам не подавали сигнали в полицията. Освен на отвратителните сцени полицаите се натъкнали и на пистолети. Проверява се дали са законни.

Четете още

Спипват нашенец, участвал в килърска банда в Нидерландия

Спипват нашенец, участвал в килърска банда в Нидерландия

Валиумният изнасилвач издирван за гавра от Малта

Валиумният изнасилвач издирван за гавра от Малта

Реклама
Реклама
Реклама