Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4397477 www.bgdnes.bg

Анджелина вампирясва

Сексиконата на Холивуд Анджелина Джоли е вампир под прикритие.

Това твърди бившият мъж на актрисата Били Боб Торнтън. В миг на откровение звездата от филма "Армагедон" разкри, че любимката на мъжете по цялото земно кълбо е странно създание, което обича кръвта.

"Един ден Анджи се появи на вратата с два медальона в ръка. Бе видимо ентусиазирана", разказа по време на форум в Университета по кино и телевизионна режисура в Лойола, Калифорния, 59-годишният актьор, режисьор и сценарист. "Бяха същите като тези, в които поставяте снимка на баба, дядо или друг близък, и окачате около врата си. По това време бяхме разделени дълго, защото тя снимаше новия "Томб Рейдър", а аз - "Балът на чудовищата". Виждахме се рядко - веднъж на 2 седмици или нещо такова", допълни Торнтън.

Реклама

Джоли предложила на любимия си, с когото са в брак от 2000 г. до 2003 г., да си порежат с бръснарско ножче един от пръстите си и с кръвта да напълнят малките стъклени епруветки. Идеята била след това медальоните с кръвта на другия да носят около врата. "Джоли намираше това за много романтично. Обикновено хората носят със себе си кичур коса от бебето си, но не и ние - нашите епруветки бяха пълни с кръв", спомня си Били.

"Изведнъж се оказа, че носим по литър от кръвта на другия навсякъде, където ходим", каза той на фона на смеещите се студенти и допълни: "После ни изкараха вампири, живеещи в тъмница. Прекараното с Анджи време мина като ураган и бе невероятно. Но определено не ме кефеше цялото това медийно внимание около нас. Даже ми бе противно".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама