Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4424119 www.bgdnes.bg

Излекуваха бъбреците на Лили

 

Естрадната прима Лили Иванова е имала сериозни здравословни проблеми, от които за щастие се е отървала, научи "България Днес". Изпълнителката на "Камино" лекувала бъбреци в Александровска болница. За звездата се е грижил един от най-големите специалисти в областта - проф. Борис Богов, който е началник на Клиниката по нефрология.

От благодарност към медиците Лили пя на концерт по случай 135-годишнината на „Александровска“ преди седмица.
Именно на събитието тя е споделила пред присъстващите, че ще е вечно признателна на проф. Богов.

Реклама

"Благодаря му, той знае защо. Обичам го!"

Така Лили е изказала личната си признателност към Богов, който е смятан за светило именно в областта на нефрологията.

Иванова изпитва и не по-малко уважение и към д-р Костадин Ангелов, хирург и изпълнителен директор на най-старото лечебно заведение в България. Певицата често посещава д-р Ангелов в кабинета му. За чудесата, които са извършили тамошните медици, предвождани от проф. Богов, гласовитата звезда неведнъж се е отблагодарявала. Папараците на "България Днес" уловиха Лили преди време да носи дарове именно на шефа на болницата. Тогава лично тя и шофьорът й занесоха няколко пълни торби на медиците.

Самата прима никога не е говорила за здравословните си проблеми. Медиците също пазят лекарска тайна по отношение на нейните болежки. Макар на няколко пъти да е засичана в различни лечебни заведения, самата Лили е споделяла, че се радва на добро здраве за възрастта си. Преди години тя е имала много сериозен кръвоизлив в корема и оцеляла по чудо.

"Беше след мой концерт в Разград. Отидохме в болницата и часове наред никой не ме погледна, а изпитвах страшни болки", разказва Лили.

Оттогава тя се доверява на малцина специалисти най-вече в Александровска болница. Самата Лили много пъти е помагала на свои близки, които са имали здравословни проблеми. Дори в момента е поела лечението на Борис Годжунов, който е в болница.

100 хиляди лева за коледния концерт

Реклама

Лили Иванова отново ще напълни банковата си сметка.
Певицата ще изнесе коледен клубен концерт в София навръх 25 декември, като цените на билетите са доста високи. При цени от 30 лв. в Шумен например примата "дава" на столичани да я гледат и слушат за повече от 100 лв.

 

Едва не умира по време на бременност

Лили има опит с болниците още от младостта си. При първата си извънматочна бременност тя едва не умира. Приемат я в болницата в Петрич, където няколко часа лекарите не успели да разберат какво се случва.
"Нямаше упойки, нямаше глезотии, само някаква маска на лицето ми сложиха. Аз чувам гласове и усещам, че ме заливат със страшно горещо нещо по корема. И ги питам: "С какво ме заливате?" Сестрата казва: "Промиваме те с нещо..." А това е била моята собствена кръв. Губя кръв, а няма кой да даде група А. Тръгват да търсят, само един доктор е група А. Викат го, той дава безвъзмездно кръв, спасяват ме", пише в официалната си автобиография Лили.

 

Опасни диети

Лили от година спазва строг хранителен режим. Никаква захар, без хляб, много мед, по едно варено яйце - всички тези неща феновете й вече знаят.
Специалисти обаче твърдят, че диетите, които Лили фанатично спазва, наистина й помагат да отслабне и да изглежда прекрасно. Но се отразяват много тежко върху и без това крехкия й организъм.

Реклама
Реклама
Реклама