Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4424149 www.bgdnes.bg

Наско Месечков: Спах с мъж!

"Бил съм с мъж! Но осъзнах, че това не ми харесва. Не съм гей и никога не съм имал гадже политик!" - това сподели пред "България Днес" напусналият къщата на "ВИП брадър" Атанас Месечков.

Танцьорът е категоричен, че е бил максимално честен в предаването, когато по време на една от мисиите на Големия брат разказа за неуспешния си опит с мъжете.
"Казах още тогава, че искам да създам семейство и да имам поне две деца" - твърди танцьорът.

Реклама

Малко след излизането му от шоуто актьорът Иво Аръков заяви, че Месечков лъже за сексуалната си ориентация, и бе категоричен, че танцьорът е имал връзка с политик.
"Аръков хвърля грозни клевети по мой адрес, без въобще да може да се аргументира" - каза в отговор Наско.

"Не мисля да му държа сметка за думите. Както на него, така и на Евгени Минчев, който също на моменти не беше коректен в изказванията си по мой адрес. Има по-висша сила, която да съди хората за делата и думите им. Не съм аз човекът" - допълни още Месечков.

Единственото, което би предприел, е дело срещу Тачо, който в пиянски изблик го обиди жестоко, намесвайки и родителите му.

"Родителите ти се срамуват от теб, защото си гей!" - избухна Манов срещу него.
След случая Месечков обмисля да приключи въпроса със съпруга на Жени в съда, но все още не е напълно убеден, че ще го направи.
Въпреки двата месеца, които прекара с родните випове, Наско признава, че не би останал приятел с никого от тях.

"Ако това е извадка за ВИП - много жалко! Нямам фаворит, но ако някой заслужава да спечели, това е единствено Йорданка Христова" - категоричен е той.
Танцьорът споделя още, че в шоуто е бил напълно искрен и е доволен от представянето си, а парите от хонорара ще вложи в спектаклите, които планира занапред.

Реклама
Реклама
Реклама