Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4424165 www.bgdnes.bg

Бившият вратар Славчо Тошев: Не съм отнел от Мартина от Слави!

Кристиан Иванов

Две сладки кучета, порода чихуахуа, са станали повод да се заговори, че бившият вратар Славчо Тошев е сменил адаша си Слави Трифонов в леглото на балерината Мартина.

Мълвата за любовна връзка между плейбоя от Пловдив и красавицата упорито обикаля страната.

"С Мартина се засякох преди доста време в столично заведение и се оказа, че и двамата обичаме кучета- разказа пред "България Днес" Тошев. - Домашните ни любимци са от една порода - чихуахуа. Поговорихме си малко за тези прекрасни животни, а след това ни изкараха, че сме гаджета. Няма нищо вярно в това."
Славчо разкри, че има сериозна приятелка, която този път не е светска личност. Преди това той имаше връзка с известната водеща от телевизия "Пайнер" Симона и бившата Мис София Вивиан.

Реклама

"Жената до мен се казва Силвия и работи в банка - разказа Тошев. - Обичам я много и връзката ни е сериозна. Тя предпочита да стои извън вниманието на медиите и затова не желая да разкривам повече неща за нея."
Славчо и Силвия ще заминат на почивка в Мексико и ще прекарат в топлата и слънчева страна част от ноември и декември. Това е и причината, поради която Тошев няма да може да подкрепи отбора на "Лудогорец" в решаващия мач срещу "Ливърпул" от Шампионската лига.

"Радвам се много за успехите на българския шампион и съм голям техен фен - признава Тошев. - Мисля, че могат да направят чудо срещу "Ливърпул" и да продължат да играят в евротурнирите и през пролетта."
Бившият вратар на "Ботев" не се е откъснал от футбола. Той има диплома за треньор и се опитва да лансира млади български играчи на руския пазар. В сферата на неговите бизнес интереси влизат и сделки с недвижими имоти. В личния си живот Славчо се опитва да поддържа приятелски отношения с бившите си гаджета, но признава, че това невинаги се получава.

"Симона се държи странно и някак обидено, въпреки че нещата между нас приключиха отдавна - казва Тошев. - С Вивиан почти не се засичаме. Щастлив съм с това, което имам в момента."

Няма лидер в националния

"Националният отбор на България няма лидер, който да поведе отбора напред", казва Славчо Тошев. Той коментира ситуацията в тима дни преди евроквалификацията с Малта на стадион "Васил Левски".

"Липсва ни играч, който играе в голям отбор и може да се нагърби със задачата да мобилизира останалите - казва бившият страж на "Ботев". - Ситуацията щеше да бъде съвсем различна, ако имахме ядро от играчи с опит в големи първенства. Тогава всеки един тим, който играе срещу тях, би имал едно наум. Вярно е, че във футбола се случват и сензации. Като например победата на Исландия над Холандия или на Словакия срещу Испания. Но такива неща просто не стават всеки ден. Ето, ние направихме равен с Италия и Дания, но след това се сринахме срещу Чехия. Въпреки че се случват изненади, логика във футбола има."

Реклама
Реклама
Реклама