Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4426943 www.bgdnes.bg

Тя е новата любовница на Тачо!

Поредната любовница на Тачо разкри самата му съпруга Жени Калканджиева. През пролетта шефката на "Визаж" призна, че мъжът й е имал връзка със Зорница Линдарева. Оказва се, че Тачо изневерява системно на Жени, а тя знае всяка негова изгора. В ефир в къщата на "ВИП брадър" Калканджиева не спести поредните обиди по адрес на мъжа си.

"Ти спиш в апартамент, който аз изплащам, но с друго момиче. И се правиш, че не знаеш, че знам за онази, която работи в телевизия в Унгария. Нали ти ми го каза", нахока го Жени.

Реклама

Въпросното момиче, с което Тачо кръшка, се казва Антония Русева, научи "България Днес". Брюнетката е работила в ТВ 7 и сега живее в Унгария. Дамата и Манов са поддържали връзка преди старта на "ВИП брадър". След като подписват договора на шоуто, семейството решава, че ще се опита са спаси брака си. Въпросната Антония не живее в България и затова вече не се и среща с женения Тачо. За връзка между двамата се заговори още през лятото. Тогава двамата бяха засечени в ресторант, но така и не потвърдиха, че са любовници.

Изглежда, Калканджиева и Тачо си знаят всички кирливи ризи и трудно ще могат да намерят общ език в брака си. Тачо също намекна, че знае за "оня от Бургас". От доста време се говори, че Жени се среща с Кела, който е именно от морския град.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама