Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4431923 www.bgdnes.bg

Кличко отмени сватбата на Андреа

Кристиан ИВАНОВ

Загубата на Кубрат Пулев от Кличко означава и още нещо - половинката на боксьора Андреа скоро няма да става булка. Кобрата бе дал обещание, че ще се ожени за чалгаджийката, ако победи Кличко. Загубата означава, че сватбата ще почака.
Кубрат и Андреа се заедно от години и връзката им е повече от стабилна. Покрай мача на Пулев в Германия певицата получи шанс да се прочуе и извън пределите на родината. За нея писа най-тиражният вестник в Европа - "Билд". Немският таблоид пусна еротични снимки на българката, като в коментара си към тях не пропусна да отбележи колко е надарена.

"Бюст тежка категория", отсече "Билд". Това даде повод да се говори, че Андреа е спечелила задочната битка по красота между половинките на двамата боксьори. Самата певица не гледа на живо мача, за да не разсейва любимия си. За сметка на това веднага след като Кубрат загуби, тя написа:

"Ти си моят победител!" Андреа не отговаряше на мобилния си телефон през целия вчерашен ден, вероятно съкрушена от поражението на своя любим.
Гаджето на Кличко Хейдън Панетиер също не гледа на живо срещата. Кличковица е в Америка и се очаква всеки момент да роди дете на украинеца. Любопитното е, че двамата също планираха сватба, но в последния момент решиха да отложат радостното събитие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама