Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4439062 www.bgdnes.bg

Жени заряза Тачо

Жени Калканджиева окончателно заряза съпруга си Тачо след финала на "ВИП брадър", видя "България Днес".

Визажката се появи на традиционния турнир по игра на зарчета „Генерал“ в Jеам Beam клуб в Студентски град без съпруга си. Откакто са напуснали къщата, Жени и Тачо не се засичат изобщо. Манов излиза с негови приятели, а Калканджиева ходи по партита сама.

Реклама

Под покрива на Големия брат едно от най-обсъжданите семейства в България изкара на показ всичките си кирливи ризи, а отношенията им преминаха през множество обрати само за два месеца. Въпреки опитите на няколко пъти да се справят с проблемите си пиянските скандали между тях само влошиха вече закърнялата им връзка.
На лъскавото събитие по нищо не личеше, че Калканджиева страда от липсата на съпруга си. Дори напротив - Жени се отдаде на сладки приказки с Орлин Горанов, с когото обсъдиха участието й в шоуто.

"Разпънаха ме, но съм добре" - изповяда му се бившата шеста по красота в света.
На ВИП партито се появиха и други участници от къщата. Фолкпевицата Кали дойде със сина си. Изпълнителката за първи път показа вече порасналия си син Георги, за когото от години се носи мълвата, че е дете на Жоро Илиев. Пиар агентът Ива Екимова пък бе в компанията на любимия си Петрозар, който неотлъчно я следеше с поглед, видимо недоволен от ласките, които Екимова размени с Орлин Горанов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама