Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4886775 www.bgdnes.bg

Дарина Павлова СЪБРА ЛЮБОВНИЦИТЕ

Дарина Павлова се държи все по-скандално. Вдовицата на Илия Павлов събра на едно място двамата си любовници - Сандро Рубини и Джулио Берути.
Милионерката, която бе жури в "България търси талант" по покана на Слави Трифонов, вдигна пищен купон в чест на премиерата на новия й филм - "Made for You". Заглавието е игра на думи, едновременно означава "Направена за теб" и "Прислужница на теб".
На събитието на Дарина се събра голяма част от филмовия елит на Италия, но най-голямата звезда бе Хелън Мирън, носителката на "Оскар" от ленти като "Кралицата", "Хичкок" и "Госфорд парк". Дарина отново успя да се вмъкне сред хайлайфа и се сприятели с Хелън Мирън. Даже успя да я убеди да се снимат заедно. На кадъра Дарина твърде дружелюбно е гушнала носителката на "Оскар".
По-интересното бе, че неотлъчно до ВИП вдовицата бяха и Сандро Рубини и Джулио Берути. Младите красиви мъже не изглеждаха притеснени от факта, че Дарина върти любов и с двамата едновременно. Любовните триъгълници не са нещо ново в Холивуд.
Точно затова става дума и във филма на Дарина. Любовният трилър ни запознава с Алис, която живее в Италия и пише романи. Тя е успешна и красива, но няколко месеца по-рано е изпаднала в кома, докато е била на почивка със съпруга си в Малта. Оттогава тя е изгубила част от паметта си. Следвайки съвета на мъжа си, тя се връща в Малта с цел да изчисти белите петна от паметта си. Там тя се среща със сексапилната Сара, с която завързват интересна връзка.
Вдовицата на "Мултигруп" от години пази в тайна личния си живот. Според медии в Италия Сандро Рубини замени в леглото не кой да е, а самия Силвио Берлускони. След края на връзката на Павлова и бившия премиер тя да се утешавала за кратко в обятията на младока. Самият Сандро се оказа с по-различни сексуални наклонности и след дълго лутане между двата полюса публично призна, че е гей. Дарина твърди, че двамата са много добри приятели и често се среща и с приятеля на Джулио, който е мъж.
След непокорния Рубини на хоризонта се появи Джулио Берути. Той е звезда в италианското кино и има хиляди фенки. В последната година е неотлъчно до доста по-възрастната от него Дарина.
"Нe мoгa дa кaжa, чe Джyлиo e мъжът дo мeн. Toй e пpeкpaceн и мнoгo гo yвaжaвaм и oбичaм кaтo пpиятeл. Aз cъм cвoбoднa и иcкaм винaги дa cъм тaкaвa", oтceчe в интepвю преди време Дарина.
Постепенно тя призна за връзката си с хубавеца и двамата се представят като двойка. Последните снимки са доказателство за това. Двойката се прегръща нещо и се гледат влюбено...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама