Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4886965 www.bgdnes.bg

АЗИС ВАРИ ЛЮТЕНИЦА с Фики

Няма да повярвате какво правят в свободното си време Азис, Фики, Преслава и Софи Маринова!
Азис е лидер на чалга групичката, която излезе от лъскавите клубове и хукна към гората. Хитовата четворка отиде да... вари лютеница!
Ромският славей отдавна се е доказал като кулинарен майстор, даже трябваше да отиде в "Мастършеф". Почти всяка седмица показваше във Фейсбук засукани манджи и пускаше тайни рецепти за перфектната баница. Като в баснята за мравката и щуреца Азис се притесни за есента и реши да прави зимнина.
Ето какво обяви самият изпълнител: "С чушкопек на път! Да, това в краката ни е чушкопек. Има още няколко в багажника. Запътили сме се на излет сред природата и моята майка, като чу, че заминаваме, се погрижи да ни намери и "приятно занимание". Имаме още чувал с чушки и също толкова домати. Започваме след малко правенето на лютеница. Преслава е най-щастлива от факта, че ще печем чушки сред природата. Фики заяви,че щял да пее "Ти горе долу готвиш ли добре". Софи искала да изтърбушва чушките (каквото и да значи това). Аз ще внимавам за хигиената около работното място и ще се грижа за това да оставим природата чиста - такава, каквато сме я намерили! Пожелайте ни успех!"
Бойната групичка си е направила няколко забавни снимки, на които си личи, че Фики и Преслава са с еднакви кецове. Дали пък не са гаджета, въпреки че Фики отрича?! Най-забавното е, че Софи Маринова е най-бяла на кадрите...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама