Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4896276 www.bgdnes.bg

Свекървата спасява Бранджелина

Майката на холивудския актьор Брад Пит се е заела усърдно да предотврати развод с Анджелина Джоли. Слуховете, че звездното семейство се тресе от проблеми и е на крачка от раздялата, занимават вече не само Холивуд, но и целия свят. В тази критична ситуация се намесва Джейн Пит, твърдят таблоидите.


Смятаната за една от най-стабилните двойки изживява сериозен разрив. Според запознати 40-годишната Анджелина непрекъснато следи привлекателния си и известен съпруг. "Анджи навлиза прекалено много в личното му пространство. Тя е изключително ревнива и постоянно го контролира“, казват близки до семейството. Заради това дебнене скандалите зачестяват, а 51-годишният Брад вече сериозно мислел за развод.

Реклама


Но майка му Джейн не ще и да чуе за скъсване. Бившата педагогическа съветничка пробва да помири знатните съпрузи и да ги тласне към компромис. "Опитвам се да обясня и на двама им, че в брака има добри и лоши моменти, но ако се подкрепят, ще преодолеят кризата. Все пак на първо място трябва да помислят за децата“, разсъждава свекървата. Още когато Брад и Анджелина се събраха преди години, Джейн многократно обяви пред медиите, че много харесва снаха си. Бабата често помага и в отглеждането на 6-те деца на холивудското семейство, 3 от които са биологични, а другите - осиновени.


Малко след като близнаците Нокс и Вивиън навършиха 7 години, родителите им потърсиха консултация с бракоразводни адвокати, пишат още хроникьорските издания. "В случай че наистина се разведат, трябва да уточнят подробностите около попечителството на децата си“, притесняват се феновете на сексапилната двойка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама